Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vpravo.blog.cz

18. 12. 2009 23:31
Alterego

Putinizace Čech neonáckizací? Ne. BND to je, kdo se činí:

Češi, neonáckové u vás řádí, myslete si, že Putin chce mít lepší operační podmínky, ale ve skutečnosti jsou ti pomatenci naše akce, protože SRN je solidní země, která každému ráda od sovětského vlivu pomůže.

Zrcadlo, pověz mi, kdo je na světě nejoperativnější? "Číňani a hned pak ty, Němče."

Mimochodem, Julija Latynina tuhle psala o neonácčích ratolístkách pana Surkova, jemuž se utrhly ze řetězu. (http://www.themoscowtimes.com/opinion/article/murder-on-the-nevsky-express/390714.html)

Zdravím! Beran.

0 0
možnosti
V

Vikina

12. 12. 2009 1:40
Pane Jochu,

na to, že jsou všechny tzv. extrémistické skupiny někým manipulované, nemusí být člověk žádný intelektuální génius. V dnešní době, kdy si i o Vás policajti snadno přes internet zjistí, i jaké si půjčujete třeba knížky v knihovně, je nepochybné, že si tyto skupiny BISka nejen dokonale monitoruje, ale že tam má jistě nasazené i své agenty ve vedoucích rolích, kteří tou masou hlupáků manipulují, nikoliv však ve prospěch Rusáků, jak se mylně domníváte, nýbrž ve prospěch vládnoucích elit. Naši náckové neslouží Rusům, ti tu jsou proto, aby naši "demokraté" měli důvod zasáhnout proti vlastnímu lidu, kdyby ten už konečně měl jejich zločinecké vlády dost. Na vydání nějakých výjimečných zmocňovacích zákonů se náskové jednou budou hodit.

Jen debila či darebáka může napadnout, aby o výročí křišťálové noci pochodoval před synagogou. Že v takovém průvodu bude takových Zifčáků neurékom.

Mmch, už jenom skutečnost, že Vám tady tak mocně pricmrnduje ten známý totální hlupák Václavek, je symptomatické.

0 0
možnosti
S

Semper2

11. 12. 2009 23:35
Víte komu by také přišel vhod kolaps politospadového

neobolševického KGBáckého režimu ? Mě;-)

0 0
možnosti
MV

Miroslav Václavek

11. 12. 2009 11:19
Specnaz

Přeji hezký den, ani nevíte na co jste pane Jochu narazil. Samozřejmě máte pravdu. Pro bližší pochopení toho co jte tak vynikajícím způsobem zanalyzoval vám doporučuji knihu Specnaz od Viktora Suvorova. Dojde vám toho tolik až vám z tohe hezky nebude, protože svojí úvahou mimoděk popisujete týdny před invazí Sovětské nyní Ruské armády. Neonacisté měli posloužit dvěma způsoby. Jednak jako původci chaosu majícího za cíl odvést pozornost od úderů příslušníků Specnazu vysazeného na území napadených států a jednak i coby záminku k onomu aktu. Pokud si onen stav namodelujeme na území ČR vychází z toho následující. Agenti KGB, FSB, nebo v GRU na vysokých postech dávají nacistickému hnutí volnou ruku.

0 0
možnosti
MV

Miroslav Václavek

11. 12. 2009 11:20
Re: Specnaz

Elitní armádní důstojcíci jsou k vidění s emblémy SS divizí na přilbách, nacisté v policii nechávají nevyšetřeny rasové útoky, soudy nechávají nacisty odcházet se směšnými tresty. Výcvikové kursy nacistů vedou armádní důstojníci. Prorostení nacistů se státem je dokonalé. Poté stačí jen počkat na vhodný okamžik, nacisty nasměrovat na ruskou menšinu v ČR a nutnost zakročení ze strany Ruska je obhájena. Stát již není schopen s nacismem bojovat ani chránit statisícovou ruskou menšinu vystavenou útokům nacistů. Opakování srpna 1968 je tedy nevyhnutelné.

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

10. 12. 2009 23:39
Souhlasím s tím, že...

... Rusko je v současnosti našim jedinným reálným zahraničním rizikem. Skoro bych řekl nebezpečím. A že nejen naše rozvědka a kontrarozvědka by měla být napozoru.

0 0
možnosti
K

kaktusak

11. 12. 2009 0:03
Re: Souhlasím s tím, že...

Jediným reálným zahraničním rizikem je pro ČR orientace na agresivní Severoatlantický pakt. Měli bychom být neutrální, tak jako Rakousko, Švýcarsko, Irsko, Švédsko, Finsko, Kypr. Jestli někdo cítí potřebu válčit, měl by tak činit osobně a za svoje.

0 0
možnosti
P

PetrBrno

10. 12. 2009 17:38
Komu

přijde vhod destabilizace české společnosti a České republiky? Komu slouží či poslouží aktivizace levicového či pravicového extremismu v ČR? Komu by přišel vhod kolaps našeho polistopadového režimu? Kdo nepřeje tomuto režimu, který je zde od listopadu 1989, tedy posledních dvacet let?   Odpověď je jednochá. Jochovi a jemu podobným bojovníkům za nic a proti ničemu. :-)

0 0
možnosti
K

kaktusak

10. 12. 2009 17:19
Kolaps režimu by nejvíc prospěl občanům ČR.

Varšavská smlouva nepřipravovala útok na Západ. Neměla k tomu sílu vojenskou ani ekonomickou. Agresi připravoval Severoatlantický pakt, jak prokázal v roce 1999 v Jugoslávii. Nemít mocného spojence v podobě SSSR, dopadlo by Československo stejně.

Američani zas u nás podporovali disidenty, takže se chovali úplně stejně jako SSSR, který údajně podporoval neonacisty v západním Německu.

USA se podařilo dostat svého člověka nejen do sovětské rozvědky, ale přímo do čela sovětského státu. Takže je vidět, že činnost naší StB byla víc než oprávněná.

Jestli je ČR protektorátem ruským nebo americkým, to je úplně jedno.

0 0
možnosti
W

Wild..Dog

10. 12. 2009 19:59
Re: Kolaps režimu by nejvíc prospěl občanům ČR.

Varšavská smlouva měla čtyřnásobnou převahu vůči západu jen v tancích o ostatních konvenčních zbraních ani nemluvím. Navíc se Varšavská smlouva cvičila výhradně na útočnou válku, nikoliv na obranu. ČSLA, nebo alespoň to co by z ní zbylo, měla zastavit svůj postup někde ve Francii.

Zažil jsi vůbec ten socializmus, nebo jenom čerpáš z politického školení Lihového domu? A vůbec, byl jsi vůbec na vojně?;-D

0 0
možnosti
BH

BoboHml

10. 12. 2009 17:13
trochu mimo

0 0
možnosti
LM

Aaron71

10. 12. 2009 17:04
To musí být smutný život

S takovouhle paranoiou. Rusko nemělo nikdy v minulosti ve vedení ČR tolik spojenců jako nyní. Takže proč by to dělali?8-o

0 0
možnosti
K

kaktusak

10. 12. 2009 17:08
Re: To musí být smutný život

Stejně vám ti vaši spojenci nebudou nic platní.

0 0
možnosti
JD

maudite

10. 12. 2009 16:56
Vazeny pane,

Vubec se nedomnivejte, je to pravda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky