Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mivyk

10. 4. 2010 7:04
To se to kritizuje, když za to zaplatí štědří strýčci.

Většina lidí si na chléb vydělává poctivou prací, ne tlacháním a ovlivňováním bezpečnosti státu propagací základny "našeho největšího spojence", USA.

Roman Joch je docela kontroverzní osobnost.

Roman Joch: Legalizujme mučení:

http://www.blisty.cz/art/39104.html

http://www.zvedavec.org/komentare/2008/03/2502-havlova-pravda-zacina-v-mucirnach-cia.htm

0 0
možnosti

SID09

6. 4. 2010 20:40
Rad bych se dotazal

Z ceho je placen obcansky institut ? Jaky je vas financni zdroj ?  Takoveto zbytecne instituce, zbytecne reditele a zbytecny personal nepotrebuje uz teprve nikdo  ani u nas, ani ve svete. Jste jeste 100 x zbytecnejsi pane Joch, nez ti, ktere kritizujete. Oni delaji aspon neco. Vy jen kalite vodu !!!!;-O!!!!

0 0
možnosti

vit.kucik

10. 4. 2010 13:18
Re: Rad bych se dotazal

Třeba zrovna mně O.I. zbytečný nepřipadne a moji příbuzní se na jeho financování (malým dílem) spolupodílejí, Side, když už Vás ty finanční zdroje tak trápí. :)) O kalení vody  - jak vidíte - máme  odlišné představy a o zbytečnosti či existenci podobných institucí naštěstí nerozhodují lidé Vašeho názorového spektra. Přeji dobrou zábavu... :))

0 0
možnosti

vit.kucik

28. 3. 2010 14:44
Já chci Patrioty také...

... a nejlépe plně vybavenou americkou vojenskou základnu, vč. raket, letiště, stíhaček a pozemních sil. Ta by totiž byla tou nejjistější bezpečnostní pojistkou pro naši zemi, jakou si lze v současném světě představit.

Zároveň vím, že je to iluzí. Jednak o nás nemají američané zájem (Polsko dokáže být  solidnějším spojencem) a jednak je mezi Čechy velká část těch, kteří nedohlédnou za pěnu vlastního piva. Mlátí prázdnou slámu o neutralitě, "vlezdoprdelství" americe, o světě bez válek a zbraní (případně o tom, že nám svět má být ukradený), a podobné nesmysly.

Takže se radujme z toho ohromného štěstí, že nás náhodně zatím nikdo neohrožuje, protože kdyby se měla světová politická konstelace změnit, bránit naši zemi by bylo opravdu těžké...

0 0
možnosti

David Rektorys

6. 4. 2010 19:40
Re: Já chci Patrioty také...

Z Ameriky se v nasledujicich desetiletich stane tuha pravicova diktatura, takze bych tady osobne nejake jejich vojaky nechtel. Ale vybaveni a technologie urcite ano, takze souhlasim, Patrioty brat vsemi deseti.

0 0
možnosti

Hvězdář

24. 3. 2010 22:39
Hlas naprostého nevdělance

Jak může někdo napsat takový blábol? Víte vůbec pane autore, jakou mezinárodní prestiž bude znamenat pro ČR podpis této smlouvy v Praze? Že od chvíle podpisu se všude a vždy bude pro tuto smlouvu používat označení Pražská smlouva? A co je nejdůležitější, kolik peněz nám to ve svých důsledcích přinese? Podívejte se na ceník CNN nebo dalších televizních společností. 30 sekund v prime time na CNN stojí 30 000 dolarů! Praha tam nebude mít minuty, ale celé hodiny, protože vše poběží live, budou komentáře, budou zpravodajské vstupy. A to je prosím jen jedna TV stanice. Do Prahy se sjede více než 200 TV štábů z celého světa. Dokážete si vůbec představit, jaký přínos to  bude mít pro celou republiku? Ve svém důsledku půjde o miliardy v cestovním ruchu, v kongresové turistice atd. Příště to chce nejdřív trochu myslet, než napíšete podobnou blbinu!!!

0 0
možnosti

Kruton

25. 3. 2010 11:33
Re: Hlas naprostého nevdělance

zatím se smlouvy o odzbrojení jmenovaly SALT, SALT II a START..... Nikdo z normálních lidí netuší, kde byly podepsány. Je to pěkné, ale kromě neprůjezdného města to vydělá pár hotelům...

0 0
možnosti

Zani

24. 3. 2010 21:31
Konečně změna

No já se fakt těšim, konečně , alespoň jeden den bude v Praze POLITIK.  Ty naše český zloděje a slibotechny už fakt nemůžu ani vidět. Nešlo by zařídit , aby alespoň pro jeden den ty český příštipkáře vystříhali? Tu Ruskou " bábušku" taky. ;-D;-D

0 0
možnosti

Totedyne

24. 3. 2010 20:54
blábol

Typické uvažování pravičáka. Ze všeho chce mít prospěch.

Pokud v minulosti se smlouvy podepisovaly ve Vídni, Ženevě, nebo Helsinkách, neznamená to, že by to byly napůl komunistická města. Nyní se rozhodovalo mezi Prahou a Kyjevem, mně osobně těší, že hlavně USA dali přednost Praze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky