Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vklidecku

11. 9. 2010 12:53
podle toho jak šílí

šílí-extrémní reakce vyvolá extrémní názor...extrémy moc dobré nejsou)))ale k tématu-pane Joch,v jiných článcích reagujete např.na genderové problémy docela selským rozumem,i když z pohledu křesťana-výroky typu-právo volit by mohl mít jen muž ,co splnil vojenskou službu-nebo měla by ho žena s více dětmi---z křesťanského pohledu dnešní civilizace toto chápu,ale nemyslíte si,že tím zlo zalepíte jen dalším zlem?Argumenty pro tyto výroky jsou typu-muslimské národy nás převálcují,protože ty rodí děti-ale abychom nebyli převálcováni,budeme tedy používat JEJICH praktiky?Vládnoucí moc zasahuje do tak intimní oblasti?Pak se tedy nemáte čeho bát,když budete jako oni.....Není spíš na pořadu dne bránit POUZE hodnoty jako takové?Ale nikoliv násilím-by´t fyzickým,nebo psychickým,či příkazy-toto není o svobodné vůli.Takže křes´tan NAOKO?

0 0
možnosti

GalileoGalileovič

6. 9. 2010 17:01
pane Joch držím palce

Z toho jak šílí levicová lůza na všemožných médiích jste muž na pravém místě. Doufám, že tu Kocábovu nesmyslnou agendu spláchnete do koše. Díky za svěží vítr do zatuchlých pseudohumanistických, genderových, multikulti hájů české kotliny R^

0 0
možnosti

Reg

29. 8. 2010 1:07
privilegia pro menšiny

Pane Jochu, rád bych se vás zeptal na ta privilegia pro menšiny. Romské problematice nerozumím, ale jako homosexuál sleduju aspoň trochu tuhle oblast. Můžete mi říct, který český zákon - přijatý nebo údajně Kocábem chystaný - poskytuje člověku nějaká privilegia na základě toho, že je homosexuál? Taková privilegia, která heterosexuál nemá? Mě fakt nic nenapadá. Za homosexuála se může prohlásit kdokoliv (nevím o tom, že by se to nějak povinně lékařsky testovalo), takže pokud by tato menšina měla nějaké výhody, určitě by je zneužívaly i heterosexuálové. Jaké výhody to tedy jsou? Děkuji předem za odpověď.

0 0
možnosti

GalileoGalileovič

6. 9. 2010 16:55
Re: privilegia pro menšiny

on měl na mysli národnostní menšiny, nikoliv menšinové  "odchylky" od normy ;-D

0 0
možnosti

Hektor90

27. 8. 2010 2:43
Roman Joch - Správnej hoch

Dobrý den,

popravdě naprosto nechápu povyk a zuřivost, která kolem Romana Jocha v poslední době osciluje. Všechny jeho "výroky" po kterých se levicový (ne)intelektuálové ozývají vlastně Roman Joch nikdy neřekl ani nenapsal. Jelikož studuji Vysokou školu a shodou okolností byl v tomto semestru Roman Joch mým učitelem Politických ideologií, tak jsem spousty jeho názorů na tyto věci pochytil a jestli je Roman Joch Xenofob, fašista, rasista a homofob, tak já jsem s největší pravděpodobností reinkarnace J.V. Stalina se špetkou Hitlerovského myšlení a s koníčky Hanibala.

0 0
možnosti

bororo3

26. 8. 2010 18:01
Bez emocí

Zde je článek napsaný panem Jochem pro Britské listy (http://www.blisty.cz/art/54126.html) a zde je reakce šéfredaktora BL Jana Čulíka (http://www.blisty.cz/art/54138.html) .

0 0
možnosti

GalileoGalileovič

6. 9. 2010 16:57
Re: Bez emocí

No Čulíkova reakce z leva je očekávaná ;-D

0 0
možnosti

CHYREN

25. 8. 2010 8:58
Snůška nesmyslů, ale tu funkci vám přeji..

na problematiku menši, které se snaží být většinou...máme stejný pohled.[>-]

0 0
možnosti

aktovkar

23. 8. 2010 7:44
!!!

Autore, ať pravičák nebo levičák, uvědom si, že snažit se diskutovat s místními čtenáři je z 99,9% naprostá ztráta času. Pokud jeden nejmenovaný psychiatr hovořil o tom, že v každém národě je asi 1/3 "nedostačujících", pak mám takový pocit, že pokud by místní diskutéři byli brání jako reprezentativní vzorek populace, to číslo by bylo sice stejné, tedy 1/3, ale nikoliv nedostačujících, nýbrž 1/3 dostačujících. Diskutéři na Idnesu jsou prostě ve valné většině hulváti a pitomci.

0 0
možnosti

casiopea200

23. 8. 2010 8:59
Re: !!!

R^

0 0
možnosti

Jsem tady

23. 8. 2010 7:39
pane Jochu?

Že vy znáte Glenna Becka!

- Konzervativní liberál, kdeže já jsem to slyšel. :)

Prosím už ho neposlouchejte, mluví zcestně.

0 0
možnosti

Swinging Bee

21. 8. 2010 13:27
názor

Já bych tedy neřekl, že je Roman Joch fašista, ale naopak bych spíše řekl, že je jenom obyčejný blb. Ale je to samozřejmě jen můj názor, který pochopitelně nikomu nevnucuji, neboť se jistě mohu mýlit.  S pozdravem swingující včela - homosexuální toxikoman.

0 0
možnosti

crutov

21. 8. 2010 13:30
Re: názor

+1 za línýho toxikujícího vegetariána ;-D

0 0
možnosti

Hynek Pekárek

19. 8. 2010 18:35
Hysterická kampań levice

Už několik dní se bavím, jak stoupá levicová hysterie v souvislosti s Romanem Jochem. dokládá to jenom politickou nezralost tohoto národa, jehož většina - troufám si tvrdit -nečetla ani ústavu. Myslím si, že většina těch, kteří ho kritizují, vůbec nechápe, čem ten člověk opravdu mluví. Joch se totiž nevyjadřuje jako politik - ve zkratce, aby tomu rozuměla i "babka Nováková". Odkazuje na principy konzervativismu a liberalismu, které běžný člověk v České republice vůbec nezná. Ve škole ho to totiž neučili - a to ani v té po roce 1989.

Intelektuálně vyspělá levice proti němu brojí zase z opačného důvodu, rozumí mu totiž velmi dobře: Jochovy názory jsou v naprostém protikladu s tím, co oni vyznávají, a proto na ně působí jeho výroky jako červený hadr na býka. R^

0 0
možnosti

dr.Radarius

19. 8. 2010 22:07
Re: Hysterická kampań levice

Dobry den, naprosty souhlas! Trochu mi to pripomina clanky a diskuze o poradcich pana Klause...

S panem Jochem v mnohem nesouhlasim. Ale musim rict ze i v techto otazkach reaguje vecne a s ARGUMENTY, ktere jsou minimalne k zamysleni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky