Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Větší blábol jsem za svých 62 let neslyšela . Rv

0 0
možnosti
PV

Adamec byl v pohodě, rádi na něj vzpomeneme, dal mnoha lidem 120000,- nenávratnou podporu na bydlení. To by se demokratovi Nečasovi, co se svou konkubínou špicloval vlastní ženu, ani nesnilo. Navíc, kde by na to ta jeho šílená squadra vzala, když potřebovala hrabat pod sebe?

1 4
možnosti
PB

Snad bych i s tímto článkem souhlasil,kdyby svoboda a demokracie platila stejně pro všechny,ale bohužel to tak není,pokud člověk chce plnou svobodu ,musí mít dost peněz,bez ni ji nemá.Demokracie,to je jen slovo,ale bohužel ona neexistuje,aspon u nás,máš svá práva chceš se jich domoci,sud se,zaplat at dáš poplatek soudu,na dobrého právníka,nemáš na to,nemáš demokracii,pokud máš ale více než dost peněz,dá se zařídit všechno i na těch nejvyšších místech,tedy žádnou demokracii zase nepotřebuješ,takže co tu vlastně máme a co máme bránit?

5 0
možnosti

Jde o takový  prostoduchý agitační článek, kde autor hned v úvodu  představí padoucha, komunistického diktátora Adamce a kladného hrdinu  demokraticky zvoleného Nečase.

Trochu pozapomněl, že pan Adamec jehož stranu tehdy ve volbách volilo 99% voličů, předával vládu disidentům (resp. komunistovi Čalfovi)  se státním rozpočtem + 280 mld.  Kč., a pan Nečas, jehož strana ani ve volbách nezvítězila a k moci se dostal a udržoval jen hlasy přeběhlíků  z ČSSD, musel z funkce premiéra odstoupit pro korupci své milenky, předal zemi se státním zadlužením  cca 1 440 mld. Kč.

4 7
možnosti
Foto

Nečasovu vládu drželi přeběhlíci z ČSSD? Já vím, jsem v diskuzi na IDnes, ale že by měl někdo až tak krátkou paměť se mi nechce věřit...

2 0
možnosti

Odkud máte, že právo na život, svobodu slova, náboženství, legitimně nabytý majetek jsou práva přirozená, tedy od přírody? Není známo, že by se tato práva byla respektována delfíny a mravenci.

A už slovo legitimní naznačuje, že jde o naprosto umělá práva., která se mezi kanibaly, pardon kapitalisty, vůbec nerespektují. Homo homini lupus.

0 4
možnosti
IH

Myšlenka článku se dá vyjádřit pro Vás jednodušeji: nechci, aby mi do života furt někdo kecal, někdo takový, jako Vy.

Docela živě si pamatuji ty plamenné projevy o kapitalistických otrokářích k lidem, kteří přitom museli do průvodu, aby je ti nositelé správného názoru nechali na pokoji.

12 1
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky