Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M27i91l65a16n 35K35e92s18l

27. 6. 2014 21:14

Jen jestli to všichni s těmi Američany v Evropě míní upřímně.Do hlavy jim člověk nevidí.Možná,že jen říkají to o čem si myslí,že je to pro ně výhodné.Na příklad Poláci a jejich ministr zahraničí Sikorski(?).Na tom jeho odposlechnutém telefonickém rozhovoru říká něco úplně jiného než vyhlašuje předseda jejich vlády.Nehodnotí,že by byla přítomnost amerických vojáků v Polsku  pro Poláky nějakým přínosem a ani spolupráci s Američany nehodnotí nějak extra.

1 0
možnosti

Bez ohledu na to, jsme- li v NATO, n našem území by měly pobývat JEN naše česká armáda. Už máme zkušenosti, že cizí vojska nemusí odejít, ba naopak. Dočasně=21 let.  Kolik let jsou cizí /americká/ vojska v Německu? Ani tato zkušenost nám nestačí?

0 1
možnosti

Pouze drobná poznámka. Stačí si ve Vašem příspěvku pouze dosadit místo NATO Varšavská smlouva a hned je z okupace bratrská pomoc nebo v dnešní terminologii  ochrana demokracie. Stát, který touží po přítomnosti cizích vojsk na svém území,  si nezaslouží existovat. Slovník máte sice jiný, ale obsah máte stejný jako Bilak.

1 2
možnosti

tento článek je popis reality, taková jaká je...těžko se k tomu dá cokoliv dodat

1 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky