Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin Šubrt

19. 3. 2008 16:17
Zajímavé...

Takhle motat jabka s hruškama ve spravedlivém hněvu :-). Zmotal jste Masaryka a britské premiéry a premiérky, cigarety a potraty, věci správné i špatné a přesto jste neřekl vlastně nic. Stačilo říct. Potraty nikdy, děti homosexuálům nikdy, děti mlátit raději vždy... Pokud Džamile vytýkáte, co dělá, budiž, ale vy do toho motáte i nadřazené a podřazené kultury a to je zlé. Dáváte dost okatě najevo, že existuje jen jediná pravda, a to ta Vaše a všichni odlišní lidé a kultury jsou z Marsu. Nebudu bít děti a snaha to přesto uzákonit je úsměvná, nicméně není žádným zločinem. A adopce dětí homosexuály. Taky nadšeně netleskám, má to spoustu souvislosí, ale svět se vyvíjí a nikde není napsáno, že dva homosexuálové jednou nevychovají vnímavého vzdělaného člověka, který třeba povede Občanský institut :-). Svět se vyvíjí a tolerance je to, co ho posouvá kupředu. Nemusí se to líbit ani mně, ale budu diskutovat, ne hlásat věci o nadřazenosti kohosi nad kýmsi a posílat jinak smýšlející na Mars.     

0 0
možnosti
MP

MMister.com

19. 3. 2008 15:43
Kazaši

Kdo ví, co ta Džamila vlastně chce. Vždyť ani neumí česky. Proto navrhuji, aby ministrem vlády byl její krajan Borat Sagdijev!

0 0
možnosti
FP

forhend

19. 3. 2008 15:31
Proč

je ten článek tak nesrozumitelný...Nenapsala to snad paní Džamila sama???8-o

0 0
možnosti
MN

lunak

19. 3. 2008 15:31
Vždycky jsem přemýšlel

co vlastně ten váš Občanský institut je vlastně zač. A protože už delší dobu občas zavadím na Vaše příspěvky, mé tušení se mění v jistotu. Nejste nic jiného než skupina polofašistických kreatur, která se skrývá pod pseudodemokratickou nálepkou. Stejně jako Vaši bratři ve zbrani v Polsku bří Kaczynští. Pokud by mělo dojít na Vaše slova, dodnes bychom nevylezli z jeskyní (nebo kostelů), respektive by jsme zardousili v zárodku každou iniciativu, která by nás posunula na jinou úroveň existence. Nadřazené a méně hodnotné civilizace, to je neuvěřitelný blábol, jako vystřižený z dílny NSDAP! Možná by jste došel sluchu u amerických fundamentalistů či u jim jako vejce vejci podobným v islámském světě. Jak vidno kořeny Al-Kajdy nejsou jen tam, ale své přívržence má i v České republice - v Občanském institutu.

0 0
možnosti
N

Nakadah

19. 3. 2008 15:16
..

Vazne mam pocit, jako by Dzamila Stehlikova byla snad bozi trest. Nevim odkud se vynorila, ale mam pocit ze muze i za zkazu Atlantidy a pad rise Rimske.

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky