Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

janacz

16. 8. 2010 9:48
Velezrada

Toto jsou  fanatické bludy. Do soukromí se nemá nikdo co plést. Koho Joch označí za velezrádce příště?

0 0
možnosti

Kolumbo

6. 1. 2009 16:34
A jeste lepsi

jsou ti, co nejen ze vlastni deti nemaji, ale na jejich potencialni mista protlacuji imigranty. Pry  je demograficky problem, ktery je treba resit imigraci - bude treba nekolika milionu cizincu aby se o ty "uzivace" na stara kolena postarali. A to uz je dvojnasobny zlocin - at si deti nemaji, ale jakym pravem chteji zkomplikovat zivoty detem svych spoluobcanu? Proc maji ty v budoucnu resit problemy s cizimi netolerantnimi etniky, popripade nabozenstvimi , etniky, ktera se mnozi jako o zavod? Aby se nakonec stali cizinci ve vlastni zemi, kvuli pozitkarstvi a sobectvi jiste casti "pokrokaru"? 

0 0
možnosti

duch

22. 10. 2008 11:07
Probud´te se

Člověk na světě není pro to,aby se rozmnožoval jako zvěř.Je zde proto,aby pochopil kdo je a proč zde je.Než se žena a muž,rozhodnou mít dítě,musí řešit daleko větší a hlubší rozhodnutí.To,co je podle vás potřeba,je podle mne množení nemyslících zvířat!!!Ale nechci urazit žádné zvíře,nebot´ i oni myslí.

0 0
možnosti

Kolumbo

6. 1. 2009 16:39
Re: Probud´te se

Pan Joch nerekl nic jineho, nez ze jestlize se tu nebudeme mnozit my, rozmnozi se tu nekdo jiny. Uzemi puste nezustane, jen tu budou Libyjci nebo Turci a ne Cesi. Taky mozne, proc ne. Proc potom tak trvame na benesovych dekretech, kdyz je to vsechno fuk. Kdyz Libyjci, proc ne sudetaci? Ti "nemnozici se" neb pry premysleji a nechteji se mnozit jako zver by alespon nemeli zvanit do budoucnosti zeme a deti druhych tim, ze pro sve pohodli chteji vlastni neexistujici deti nahradit imigranty. Tohle je velezrada.

0 0
možnosti

Beky

10. 10. 2008 13:18
Pravda, nic než pravda

Zdravím, Vás, Romane, máte pravdu a každý, kdo četl SMRT ZÁPADU od PATRICKA J. BUCHANANA to jistě ví! V roce 2050 budeme, pokud se jako Češi nezačneme hojněji množit, 10 stát, který bude na vymření. Stejně na tom jsou i další Evropské státy...

Ale kdo nechce slyšet, neuslyší a bude hlásat "evangelium" prosperity, užívání si majetku a financí jen pro sebe bez ohledu na budoucí generace...

R^ Dávám karmu! :-) Zdraví hrš

0 0
možnosti

Helena1

11. 9. 2008 21:44
Hloupě napsaný článek

Víte co, napište si body, o kterých chcete hovořit a jednotlivě si na ně odpovězte. Vaše jednotlivé rozumné věty dávají dohromady nelogický a blbý blábol.

0 0
možnosti

tomtop

10. 9. 2008 12:52
civilizacni velezrada ? houbeles

Vazeny pane, pouzivate pojmy zavanejici radikalismem ... myslim, ze je rozumnejsi zit bez deti, nez je vychovavat s odporem a nechuti. Znam deti z takochy manzelstvi a jsou to tak trochu chudaci.

Je to sobecti, nemit deti ... ale to je intimni vec kazdeho z nas, mozna ze stat tim prichazi o dane tisicu potencialne zivych jedincu .. ale velezrada je extremni pojem v techto rozmerech. Kadzdopadne, ucel to splnilo .. ctenost mate slusnou, stejne jako karmu ;-)

0 0
možnosti

Vobo

9. 9. 2008 15:27
Tehle spolecnosti nedluzim nic.

Po patnacti letech prace uz jsem do systemu s prehledem nasypal vic nez jsem inkasoval. Na duchod si sporim sam, stejne jako kazdy soudny clovek v mem veku, necekam totiz ze by se o me tahle parodie na stat postarala. A na spolecnost jako celek z vysoka kaslu, zajimaji me lidi kolem me ktery znam. Kdybych nahodou nekdy dospel k rozhodnuti deti mit, rozhodne je budu vest k tomu, aby pri prvni prilezitosti tuhle zemi opustily, takze taky zadny prinos. Jo, jsem sobec, a nestydim se za to, je to zakladni predpoklad pohodlneho preziti, a o to jde predevsim. Kdo rika ze ne, keca.

0 0
možnosti

Alexandra.Sch

9. 9. 2008 14:02
Nemám děti

Je mi 36 let, nemám děti a jako sobecká velezrádkyně musím konstatovat, že je ani nechci. V mém nejbližším okolí jsou lidé, kteří mají hodně dětí, jsou super funkčními rodinami a já jim fandím. Na druhou stranu znám i takové rodiny a jejich děti, u kterých jsem si jistá, že by rodiče společnosti prospěli více, kdyby zůstali bezdětní....:-/

0 0
možnosti

tomtop

10. 9. 2008 12:52
Re: Nemám děti

R^

0 0
možnosti

ctvrta.sudicka

9. 9. 2008 9:02
Nevim

Proč kolem tohoto článku takový povyk:o)) podle mě lehce provokativní vsuvka a autor chtěl rozvířit diskusi, kdybych to měla brát o něco vážnějc, tak maximálně jako jistou názorovou nevyzrálost:)

0 0
možnosti

sphagnum

26. 9. 2008 13:25
Re: Nevim

třeba proto, že to není blábol bezvýznamného blogera, ale vážně míněný názor představile politicky činné instituce. Třeba proto, že se tento názor dostal prostor i v tištěném periodiku. Třeby proto, že možnost řízení našeho státu podle této představy není tak ůplně sci-fi...

0 0
možnosti

Gabriela I.

8. 9. 2008 20:39
A to já myslím, pane Jochu

že to těm bezdětným párům jenom podsouváte, že vědí, že dělají něco nesprávného. Vždyť jim do hlav nevidíte. Já bych naopak na základě empirické zkušenosti věřila tomu, že jsou přesvědčeni, že to, co dělají, je  správné, a pokud jsou poněkud méně tolerantní, tak třeba zase nechápou ty, co si ty děti pořídí. Ale nic si z toho nedělejte, že nemáte pravdu. Podobně legrační bývá třeba i moje máma, ta mívá taky pocit, že všichni na světě musí mít stejný názor jako ona. Vždyť její sestra si to myslí taky, a to je přece důkaz. :-) A my ji máme i přesto rádi, ale k smíchu to je, ne že ne. Horší by bylo, kdyby někdo věděl, že nemá pravdu, ale cíleně by takové formulace používal k manipulaci s lidmi. To by naopak byl pěkný demagog a křivák. Takový by zasloužil aspoň všeobecné opovržení, nemyslíte?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky