Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

Total Volkermord

22. 8. 2010 16:40
...

Odpoved na otazku 2: ked sa bude po vzore Kosova kazda neprisposobiva mensina snazit odtrhnut a zalozit si vlastny stat tak v roku 2050 tu nebude ziadne Srbsko; ani srbske, ani albanske. Ostane maximalne tak mestsky stat Belehrad, ak ho neobsadi albanska mafia.

Nakoniec ukazala to uz Cierna Hora - vojna-nevojna, kto chce, ten sa odtrhne.

0 0
možnosti
P

pajavavra

20. 8. 2010 1:09
nacionalismus

Jsi Slovák a to jsou nacionalisti. stačí se podívat do nedávné historie, když přišel Hitler odtrhli jste se od Česka a založili si vlastní Slovenký štát. Další Slovák byl Husák, ten rozdělil státní majetek tak, že dal polovinu na Slovensko a polovino nám, přitom u vás se nic nevyrábělo a byli jste totálně zaostalý, doslova jste sleli ze stromů. Dnes se cpete na naše školy, zabíráte nám pracovní místa a průmysl, který jste si postavili za naše peníze, je teď pro nás konkurencí. A kdyby chtěl nějaký Čech u vás pracovat, tak byste ho okamžitě vyštípali.

A ty Slováku nám tady budeš něco kázat o válce v Jugoslávii.

0 0
možnosti
S

snorlax

18. 8. 2010 11:03
Nácek

Píšete jako nefalšovaný nácek, pane Jochu. Rv

0 0
možnosti
L

lokutus

17. 8. 2010 23:45
Kosovo

Řadu dekád jsou na svém vlastním území původní obyvatelé utlačováni. Jsou jim zabavovány majetky, jsou vyháněni, jsou zabíjeni. Vláda pro ně nehne ani prstem, protože multikulturalismus, multietnicismus. Albánci se postupně víc a víc radikalizují, posléze vytvoří zločineckou organizaci a už se ani vraždy a vyhánění srbů nesnaží zvlášť skrývat. Srbové ztrácejí stále víc, stále víc jsou perzekuováni. Pak se objeví Miloševič. Komunista sice, ale zároveň nacionalista. A začne s tím něco dělat. A teď pozor: ON DĚLÁ VE SVÉ ZEMI POŘÁDEK. Pronásleduje zločince, vrahy a navrací srbům, co je srbů. No a pak už to známe. NATO, tato zbytečná šaškovská organizace naháže civilistům na palice pár tun bomb, pár blbců to obhájí pojmem "humanitární bombardování", Miloševiče se potichu zbaví, srbům vezmou jejich zem definitivně a pak jen přihlížejí další vlně vražd ze strany svých kamarádů z UČK. No a přijde Joch a zatleská jim, vždyť těch srbů je stejně málo, tak co...

Nás je ale taky docela málo, ne?

0 0
možnosti
L

lokutus

17. 8. 2010 23:56
Re: Kosovo

Je to váš pohled pane Jochu, já vám ho neberu, ale přijde mi naprosto nefér. Je to země srbů, jak chcete obhájit její krádež? Notabene albánci, kteří svou zemi již mají? Jak chcete obhájit bombardování civilního obyvatelstva a přihlížení masovým vraždám, resp. jejich tichou podporu? Jak chcete obhájit kamaráčofty NATO s oficiálně uznanou teroristickou organizací? To prostě nemůžete obhájit ničím racionálním. Pokud kriminalizujete Miloševiče za to, že s pravidelnou armádou dělal v Kosovu pořádek, pronásledoval teroristy a vrahy, musíte to samé udělat i jinde. Řekl jste A, musíte doříci i B. Pokud Kosovo ano, tak Abcházie a Jižní Osetie také ano. Vlámsko ano. Severní Irsko ano. A další...

Je to váš pohled, ale z pohledu evropana je to pohled špatný. Mizerný, až hloupý. A nebezpečný.

0 0
možnosti
H

Huples1

17. 8. 2010 18:30
Proč?

Kdybyste Vy přišel o své nejbližší (nikdy bych si nedovolil Vám něco

takového přát), jak by se Vám poslouchalo od těch, díky jejichž politice

zemřeli (a Srbů-civilistů co zemřeli v roce 1999 zbytečně během

zločinného bombardování nebylo málo), že Váš národ potřeboval výprask?

0 0
možnosti
H

Huples

17. 8. 2010 16:28
Nadávat do idiotů nemíním

"Co se stalo v roce 1918? Přesně to, co v roce 2008

s Kosovem. Právě proto, že většinový a státotvorný maďarský národ

v Uhersku nebyl před rokem 1918 schopen velkorysosti a spravedlnosti ke

svým národnostním menšinám (chorvatské, slovenské, rumunské), o tyto menšiny

přišel" - Vážený pane, srovnáváte nesrovnatelné - předně, Slováci v roce 1918 žádný svůj stát neměli, Albánci v roce 1999 ano, jmenuje se Albánie. Pokud se tedy Albáncům v Srbsku žilo špatně, mohli se bez problémů vystěhovat do domovské Albánie a ne vraždit domácí Srby a Albánce loajální Srbsku, jak to teroristé z UCK v létech 1997-1998 dělali.

0 0
možnosti
MW

mysak_25

9. 4. 2009 20:10
Rude

prase bez elementarnic znalosti problemu,budete agiovat vzdy za toho,kdo bude in a u koryta. Realne info o KosMet: werdan.blog.idnes.czRv

0 0
možnosti
S

spring

7. 4. 2009 20:59
...opět jen proamerické indulonové -grcy-,,,,

http://cz.altermedia.info/z-domova/shani-roman-joch-albanske-sponzory_6343.html

...Jochu,Jochu,na Vašem článku není ani pravdy trochu...http://werdan.blog.idnes.cz/

:-©:-©(Y)Rv

0 0
možnosti
TK

osvetitel

8. 4. 2009 3:51
Re: ...opět jen proamerické indulonové -grcy-,,,,

Nebud trapnej,ty roury prez Kosovo nepovedou do USA! Evropa nestala o militantniho Milosevice za zadkem a to je to cele! Kdyby byl v zajmu Evropy a EU,tak by se Francouzi a spol. jinak chovali!;-)

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

6. 4. 2009 22:37
jste příliš jednostranný

a zřejmě neinformovaný. S tím Miloševičem lze souhlasit, ale ty války? Např. Slovinsko - tam byly jednotky jugoslávské lidové armády v kasárnách (běžní záklaďáci ze všech možných koutů Jugoslávie) nejprve odříznuti od el. energie a od vody. Jejich snaha přežít byla mediálně a propagandisticky velice dobře uchopena. Ti vojáci odtáhli ze Slovinska bez boje a pár desítek jich bylo zabito, na straně Slovinců prakticky žádné oběti nebyly. V Chorvatsku to bylo horší, chorvatské spontánní bojůvky, zcela se hlásící k fašistickému odkazu terorizovali obyvatelstvo srbského původu. Jugoslávská armáda nebojovala (ne proto, že by byli mírotvorci, ale proto, protože se v situaci vůbec neorientovali). Chorvati vyhlásili nezávislost a statisíce Srbů žijících v Srbské krajině se ocitlo v ohrožení bojůvek, které vraždily, loupili a znásiňovali - Chorvaté to neřešili - nevěděli jak a netrápilo je to. Srbové vstoupili do krajiny vojensky, protože tam byli terorizováni Srbové - to byla ta agrese.

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

6. 4. 2009 22:48
Re: jste příliš jednostranný

Srbové z Krajiny utekli nebo byli vyhnáni. Tito Srbové vytvořili radikální jádro srbských bojovníků. Je to logické - jsou to lidé, kteři přišli o všechno, o domy, o půdu - vše to po mnoho generací budovali jejich předkové (zcela konkrétní). Jejich život se změnil v nenávist vůči nepřátelům Srbska. ...Kosovo nás bude ještě velice mrzet, je to podobné jako pomoc Palestincům proti Izraeli. NATO postupně slábne a stává se debatním kroužkem. Srbové to nenechají jen tak, Kosovo nebyla žádná provincie, ale historické území - pro Srby srdeční záležitost. Těch vyhnaných ukřivděných a život obětovat v boji ochotných Srbů jsou také desítky tisíc. V prvním okamžiku, ve kterém budou mít šanci na vítězství zaútočí. A jak tak sleduji úpadek zemí NATO, které se vydaly na cestu "pravdy a lásky" nastane to v okamžiku, kdy se američtí vojáci vrátí do USA (z mírotvorných, humálních a v neposlední řadě úsporných důvodů).

0 0
možnosti
TF

forticek

2. 4. 2009 20:41
sponzor

Občanskému institutu se již nedostává podpory americké zbrojařské firmy lockhead martin pane Jochu? No snad najdete sponzory i v Kosovu, tenhle tendenční článek se jim určitě bude líbit. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky