Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

John Pitralon

15. 6. 2009 20:20
Ron Paul - cenzura pokračuje

Ron Paul. Kandidát na prezidenta pro rok 2008 za republikánskou stranu, který byl stejně jako všichni kandidáti s nízkým rozpočtem bez šance na nominování.

Situace se však změnila poté, co svými názory dokázal oslovit nepříjemně moc lidí. Od té doby je permanentně cenzurován, vytrháván z kontextu a napadán masmédii. Pojďme si tedy ukázat, kdo je tento Texasan, o kterém jsme nemohli slyšet i přesto že trvale vyhrával internetová hlasování

Toto video má ambice být odrazovým můstkem pro vaše soukromé pátrání o této zajímavé postavě dnešní politiky. Ron Paul má tolik internetových příznivců, že jej na webu nelze nenajít.

Dokument Ron Paul - cenzura pokračuje, 33 minut [>-] české titulky

http://www.mustwatch.cz/film/ron-paul-cenzura-pokracuje/

0 0
možnosti
J

j.a.

22. 6. 2009 12:57
Re: Ron Paul - cenzura pokračuje

I já jsem jeho příznivec...

dobře se obul do Obamovy politiky...

ještě že v USA je dosud necenzurovaný internet...

snahy o cenzuru jsou v USA i v EU - údajně kvůli nebezpečí terorismu...

řekla bych že hlavní důvod je jiný...

0 0
možnosti
IK

Ivan Kmínek

15. 6. 2009 18:44
tak už je to tedy jisté

Soudruzi ze CIA udělali 11. září tolik školáckých chyb, že byla opravdu jen otázka času, kdy na to přijde i ten malý národ uprostřed Evropy. Malý sice, ale plný velkých a vzdělaných lidí, vynikajících zejména v konstrukci mrakodrapů, aeronautice, chemii trhavin, humanismu a dalších dnes klíčových oborech. Jasně to ukazuje i tahle vznešená diskuze. Vždyť snad každý z diskutujícíh svého času postavil nějaký ten domek, nebo aspoň přidával zedníkovi, už zamlada si lepil letecké modely a i tu bouchací kuličku s příslovečnou českou obratností z jodu a čpavku sestrojil. Otázka je, co s tím, když to tak rychle prasklo. Soudruhům z CIA asi nezbude, než trvat na umístění radaru v Česku, který svým smrtícím zářením tento nepohodlný národ šmahem vyhladí. A když to náhodou nevyjde, když někdo z těch zmetků přece jen přežije, stačí pak zinscenovat jaderný výbuch zhruba nad Příbramí a připsat ho Íránu. Tentokrát už to soudruzi v CIA nezvorají!

0 0
možnosti
LC

jouzi

16. 6. 2009 22:43
Re: tak už je to tedy jisté

Klid, klid, kolego, srdce máte jen jedno. R^

0 0
možnosti
M

Mivyk

15. 6. 2009 16:35
Konečně

Konečně se našel někdo z politiky, kdo se nebojí říct pravdu, napospas mainstreamovým mediím. Šel do toho s tím, že bude ze všech stran lynčován stádovými novináři a politiky. I když nesouhlasím se vším co říká, má můj obdiv za odvahu. 11. září byla řízená demolice, důkazů je až až, jen hledejte na odkazech, které tady diskutující nechali. Lidi, probuďte se a nenechávejte si namluvit vše, co vám vecpou do hlavy ta korporátní média, vlastněná pár lidmi na světě. Pane Hájku, Vaši knihu jsem si koupím. Jen takj dál!

0 0
možnosti
J

j.a.

22. 6. 2009 13:27
Re: Konečně

Kniha je prý skoro všude rozebrána...

o tom, že mídia mají obrovskou moc a řídí i války bylo i jedno Fórum 2000, před pár lety,  kde jsem byla...

ano, je to tak - jedna z nejúčinnějších nejlevnějších zbraní...

Občanský Institut příští pondělí 18h klášter Emauzy Vyšehradská ulice pořádá přednášku o kolapsu WTC od experta na stavby z ČVUT. Pokud tam dorazí kluci z 911Truth, tak se těším na to co se tam bude po přednášce v diskusi dít...

0 0
možnosti
F

Frenky

14. 6. 2009 0:19
hájek

Když čtu tuto diskuzi o článku toho chlapa z Hradu,já obyčejný člověk,tak bych nejraději vzal pět svých švestek a šel na vandr někam hodně daleko na západ nebo

sever.Jenom malá poznámka ,experte Hájku.kdo namaloval ty letadla.Nazdar v lepších časech,která tady nikdy nebudou.

0 0
možnosti
O

oslik

14. 6. 2009 9:53
Re: hájek

Pamatuju si, jak krátce poté byly kritizovány zpravodajské agentury, že naprosto selhaly a o chystaném útoku vůbec nevěděly. Můj názor tedy je, že útok byl opravdový, ale agentury o něm věděly a útok byl zneužit pro demolici nepohodlných staveb. Lze spekulovat i o tom, že útok byl dohodnutý, nicméně první varianta zcela postačuje. Domy byly zdemolovány, to je dostatečně patrné z toho, jakým způsobem spadly. Oficiální zpráva jednoduše lže.

0 0
možnosti
J

j.a.

13. 6. 2009 19:01
Můj mail profesoru Petru Hájkovi z ČVUT

Dobrý den pane profesore,

obracím se na Vás jako na odborníka na pozemní stavitelství a konstrukce s následujícím dotazem:

Jaký máte názor na hypotézu, že 3 výškové budovy, s ocelovou konstrukcí, byly v NY dne 11.září 2001 strženy řízenou demolicí?

Jsem sice laik /můj otec byl projektant - statik, ale již nežije/, ale následující videonahrávky a přednášky mne přesvědčily o tom, že jiná vysvětlení, než řízená demolice opravdu jen těžko obstojí.

Viděla jsem toho ještě více, ale dávám níže odkazy jen na to nejdůležitější.    Ve filmu Plane je dosti přesvědčivý obrazový materiál, že i s budovou Pentagonu to muselo být jinak, než se píše v oficiálních zprávách.   Tato videa se šíří internetem, a dá se očekávat, že je v tomto roce uvidí další miliony lidí po celém světě. Jistě se o tom mluví již i u vás na ČVUT. Zajímal by mne proto Váš názor, názor odborníka.             O problematiku se nyní intenzivně zajímám, a ráda bych o ní v budoucnu psala.

0 0
možnosti
J

j.a.

13. 6. 2009 13:37
Mylíte, že by Klausův institut mohl poskytnout grant

na zkoumání a prezentaci  tototo tématu?

VRáda bych pomohla vytvořit nový, graficky přehledný web...

Je vidět, i na článku p. Jocha i na diskusi, jak jsou lidé v ČR neinformovaní...

VRáda bych se tomu plně věnovala, překládala materiály z angličtiny

Bude se o tom stejně teď mluvit čím dál víc - i mezi politiky, i v EP...                           !!Chtělo by to osvětu...!!

0 0
možnosti
J

j.a.

13. 6. 2009 14:40
a většina stojí za úvahu...

ale většina lidí nemá zájem a čas to studovat...    chápu je...

ale pan Joch, který se má potřebu "zasvěceně" vyjádřit svým článkem, by si čas měl asi najít...

Pane Jochu, že byste se vyjádřil k diskusi?

/já mám VŠ ekonomickou /informatiku/ , zajímá mne molekulární genetika, kvantová fyzika, religionistika, psychologie - všemu jsem věnovala stovky až tisíce hodin času, možná i víc.../

než něco někam napíšu, tak se snažím prostudovat co se dá...

0 0
možnosti
J

j.a.

13. 6. 2009 12:44
Tak pane Jochu - kdo podle Vás dostane el. křeslo?

Bin Ladin?

Až ho chytí ti, kteří ho pustili, i když byli v jeho bezprostřední blízkosti?

Ti, kteří nechali projít tisíce bojovníku Talibanu volným koridorem do Pakistánu? Kteří nenapadli kolony náklaďáků i letecký most?

Ačkoliv byli nedaleko a jistě to byl také "Plán"?

Celé to totiž opravdu  vypadá na  "Plán" ... to asi chápe i pan Hájek ... /nepovedený/  pokus o  Inteligent Design - ... to došlo zatím jen někomu... Vám pane Jochu asi dosud ne... zkuste se dovzdělat, a začnete se za svůj článek možná stydět omlouvat... necháváte články v archivu? je to typický důkaz o tom, jak lidé přemýšlejí bez hlubší znalosti věci... 

0 0
možnosti
IK

Ivan Kmínek

15. 6. 2009 20:22
Re: Tak pane Jochu - kdo podle Vás dostane el. křeslo?

Vážená chrabrá sběratelko kartiček, pan Joch se pod svůj článek aspoň podepsal, co kdybyste ho napodobila? Ale na druhou stranu chápu, teď, v době příprav vaší tvrdé odvety proti všem těm podlým lžím, nemůžete jen tak vystoupit z anonymity - okamžitě byste se stala terčem ostřelovačů amerických tajných služeb.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky