Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

krajinář

11. 6. 2009 8:48
vše je jinak

Vše je jinak. Pan Hájek je agentem KGB a byl podstrčen panu Klausovi, poněvadž analýzou ruských psychologů se zjistilo, že V.K. jako jediný občan naší republiky půjde tvrdě za prezidentským úřadem. Pan Hájek má za úkol V. Klause znemožnit (paralelně byl V.K. znemoždněn i Putinem udělením ruského vyznamenání) a tím připravit cestu k připojení naší republiky k Rusku. Navíc, a o tom se dnes už ví, mají Rusové stroj času a je prokázáno, že pana Hájka převezli do dnešní doby ze středověku, kde byl členem inkvizice, která upálila Giordana Bruna. A až pan Hájek záhadně zmizí a současně záhadně zmizí i pan Topolánek a Havel, bude to jasné. Pan Hájek se vrátí zpět do středověku, odveze sebou marxisty Havla a Topolánka a nechá je upálit.

0 0
možnosti

mira232

11. 6. 2009 9:54
Re: vše je jinak

;-DR^;-D

0 0
možnosti
JJ

jollyjokes

11. 6. 2009 8:05
Ano

Souhlasím s autorem!!

Konspirační teorie jsou spřádány kolem kterékoliv významné události. Je to takový folklór - snaha vypadat chytřejší než chytrost sama. Ale podléhají-li takovému folklóru vysocí státní představitelé, je to na pováženou. Rv

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

11. 6. 2009 9:33
Re: Ano

Vy by jste měl hlavně děkovat autorovi za poskytnutí krmě pro mozek.

I když Hájkova kniha může být protkána smyšlenkami, hodnotit, že konspirační teorie jsou folklor, je příznakem jednoduchosti.

Copak incident v Tonkinském zálivu se stal tak, jak bylo 40 let tvrzeno? Copak ZHN v Iraku a spojení s AlKajdou, financování contras z peněz za drogy a jiné věci, o kterých je zatím méně informací, to byli také teorie? A Watergate nebýt práskače by zřejmě byla také jen konspirační teorii.

0 0
možnosti
FP

Beastly_Dragon

11. 6. 2009 9:24
Re: Architekt Richard Gage

Stacilo mi prvnich par minut...

tady je videt, co udela s 20t betonovym blokem maly smart (cca 720 kg) http://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s

nemusim byt architekt, projektant nebo inzenyr, ale staci mi fyzika ze zakladni skoly, abych si dokazal predstavit, co udela naraz x desitek tun tezkeho dopravniho letadla do objektu, jehoz teziste je nekde ve vysce 200 metru nad zemi. Jak to zcela odborne kel muj kamos: "to je proste paka jako prase". Nechci se nikterak dotykat slovutnych architektu, kteri jsou zcela zjevne deformovani svou odbornosti a tyto elementarni fyzikalni zakony uz proste neberou v potaz, ale vybusniny jsou pitomost. Uz Archimedes rekl: "Dejte mi pevny bod a ja pohnu Zemi." Vybusnin netreba. Navic si nedoakzu ani v tom nejdivocejsim snu predstavit, jak by se cela akce s vybusninama pripravovala. To jsou proste akce, ktere by se neutajily...

0 0
možnosti
JP

John Pitralon

11. 6. 2009 7:02
Patriots question 911

Na stránkách http://www.patriotsquestion911.com najdete velice rozsáhlý seznam osobností, které se kriticky vyjádřily k oficiální verzi událostí z 11. září 2001 nebo podporují nové vyšetření těchto událostí.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

11. 6. 2009 7:21
Re: Patriots question 911

vy ty "osobnosti" znate?

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

11. 6. 2009 1:54
Zajímavé. Pravičáci vesměs tady Hájka odsuzují,

zatímco vyhlášení rudí noci mu nadšeně přikvikávají.

A tak mě napadá, zdali to není další z geniálních tahů pana presidenta, tentokrát jak na svou stranu získat i tu hloupější část populace :-)

0 0
možnosti
KF

k.fuksa

11. 6. 2009 6:47
Re: Zajímavé. Pravičáci vesměs tady Hájka odsuzují,

ze by prezident byl skryty levicak?.. :)

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

11. 6. 2009 1:45
Heh

Projekt Manhattan se také podařilo utajit, tak proč by nešlo utajit napěchování WTC výbušninoiu. ;-ORv

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

11. 6. 2009 1:46
Re: Heh

Jirousku, stojí za tím ODS?

0 0
možnosti
K

Karel-Martel

11. 6. 2009 1:19
samozřejmě

všichni:-)R^

0 0
možnosti
S

S.T.A.L.K.E.R.

11. 6. 2009 0:47
Jediné, co mne na článku potěšilo a s čím zcela souhlasím,

je pasáž věnovaná postoji k tzv. popíračům holocaustu. Kriminalizování lidí, kteří tvrdí, že plynové komory nikdy nemohly zahubit tolik lidí, protože měly dveře dovnitř (Zündel), je mi proti srsti. Jsou to totiž blázni, nic víc. Jsem rád, že autor vidí velmi jasně rozdíl mezi nimi a lidmi, kteří holocaust schvalují.

Moje souznění s autorem pokračuje v obecné rovině v tom, že pan Hájek má některé názory celkem zvláštní. Např. jeho názor jakožto silného kuřáka na ne-škodnost kouření... jeden lékař mi řekl asi toto: "Co všechno v těle cigarety způsobují, není přesně známo, je však prokázána přímá souvislost mezi kouřením a karcinomem plic a močového měchýře." Zde jde pan Hájek proti exaktním výsledkům mnoho desetiletí prováděných onkologických výzkumů na celém světě.

OVŠEM KAUZA WTO JE ZE ZCELA JINÉHO TĚSTA. Zde bloger používá vyslovenou demagogii. Na jedné straně tu jsou mnoha dokumenty a svědectvími doložená fakta o holocaustu a o inscenaci Mnichova. Fakta, která by z jejich popíračů

0 0
možnosti
S

S.T.A.L.K.E.R.

11. 6. 2009 1:00
Re: Jediné, co mne na článku potěšilo a s čím zcela souhlasím,

dělala blázny či dokonce potenciální zločince. A na druhou stranu misek hodí jako "analogii" událost, která nebyla dosud uspokojivě vysvětlena. A tady nemám na mysli oficiální zprávu, ale možnost křížově zkoumat dokumenty a výpovědi.

Osobně jsem skeptický k nejrůznějším dokumentům, které ukazují, jak to bylo (zinsecenováno). Je to totiž METODOLOGICKY NESPRÁVNÉ A DOKAZUJE TO FUŠERISMUS TĚCH, KDO TAKTO ARGUMENTUJÍ I TĚCH, CO TAKOVÝM DŮKAZŮM VĚŘÍ. Kdo se někdy byl podívat na vystoupení nějakého iluzionisty, kterak rozřeže svoji asistentku na plátky, ví, kam mířím - je snad hůl ve vodě zlomená;-D.

Spíše než smysly je třeba užít rozum, zeptat se "qui bono". A zde netřeba sledovat záblesky na letadle těsně před průnikem pláště mrakodrapu (prý rakety;-D) či hledat supr-dupr termit v troskách.

0 0
možnosti
J

j.a.

11. 6. 2009 0:31
Super - přes článek Jocha se lidé mohou dozvědět víc

pokud se podívaj do diskuse...

tisíce lidí se tak mají možnost dozvědět o 911 For truth Movement...

a třeba se přijít podívat a podpořit průvod, který jistě bude v Praze na 11.9.

Mělo by se o tom, co se opravdu stalo dozvědět co nejvíc lidí... evropané by měli pomoct američanům... přišli o svobody - Patriot Act podepsal Bush bez souhlasu kongresu... mají chudáci už jen internet, média jsou cenzurovaná... 

0 0
možnosti
MM

Dr. MoreBit

11. 6. 2009 0:13
Osobnost pana Jocha...

nejlépe podtrhuje jeho článek o drogách: http://www.obcinst.cz/cs/Drogy-zapadni-ano-vychodni-ne-c768/

0 0
možnosti
W

www.evlada.cz

11. 6. 2009 1:41
Re: Osobnost pana Jocha...

:) to je pohadka hodna nekoho , kdo ma nejakej papir na palici :)..

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky