Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

scenero

2. 9. 2010 22:06
sadasd

samozřejmě, že nejspíš Dušek nebyl homofob...prostě mu vadilo vedení, tak zneužil a zveličil pár faktů(Slamečka se homosexualitou netajil narozdíl od jíných - určitá pravděpodobnost, že v parlamentu jich sedí víc a kouká po ostatních poslancích a slíká je očkam,a tady je) a podřezal si pod sebou větev....spíš hlupák než homofob...

0 0
možnosti
H

hlava222

2. 9. 2010 21:30
Už začínám chápat proč ten hrozný

homo-romo-islamo-atd.- fob Joch leží některým lidem tak v žaludku. Prostě mít rozum a zakládní pudy sebezáchovy to je podle těchle lidí móc a móc ošklivé.

Pro nás homo-romo-islamo je ovšem dobrá zpráva že se ODS vrací za Nečase od levicového extremismu k rozumu. R^

0 0
možnosti
S

scenero

2. 9. 2010 21:23
sdfdf

sám o sobě na první pohled Joch natolik slizký hoch.....že teda......se divim.....kde se berou ty fans...

0 0
možnosti
S

scenero

2. 9. 2010 20:50
dsfdf

konec té jeho slátaninu je rovněž hloupý, Němci nám vzali svobodu velice snadno _ nebýt RUsů a AMeričanů...tak český národ byl dávno vyhlazen....homosexuál - nehomosexuál, Žid - Nežid....hloupý lidé dokáží snadno zaujmout ostatní hlupáky...těch většina...smiřte se s tím..nebo né...raději se vztekejte.....

0 0
možnosti
S

scenero

2. 9. 2010 20:46
z wikicitáty

Před půlstoletím bylo kouření cigaret příjemným požitkem a homosexuální styk něčím, čím se člověk ve slušné společnosti nechlubil. Dnes je homosexuální styk příjemným požitkem a kouření cigaret něčím, čím se člověk ve slušné společnosti nechlubí, nechce-li být považován za vyvrhele.

-

Takže, už někdy v roce 1939 je vidět na jednom dokumentárním videu s Hitlerem, že mu lékaři řikají o škodlivosti cigaret, dokonce prý není pochyb o tom, že způsobují rakovinu....děda studoval medicínu na počátku 50. let, rovněž se už učili o škodlivosti cigaret, dokonce pitvali i plýce plné dehtu.....

-

Homosexualita byla legalizovaná v některých zemích už před tak 85ti lety...pak zase zakázaná.......většina lékařů, vědců a psycholohů a psychiatrů se dnes shodne na tom, že to není úchylka, ale orientace...která nikomu neškodí......

0 0
možnosti
H

hlava222

2. 9. 2010 21:36
Re: z wikicitáty

A když jsem fetišista tak to také není nemoc nebo sexuální deviace protože to nikomu neškodí?, já mám prostě takovou sexuální "orientaci" že se udělám jen tehdy když vstoupím po pás do řeky Vltavy nebo si taky někdy beru do postele svůj bicykl.;-D?

0 0
možnosti
J

jojik

19. 8. 2010 11:00
otázka

položil bych pár otázek.

Je výrok o někom, že je homosexuál - homofobní? není. v tomto se shodneme.

Je výrok o tom, že se bojím ohnout na chodbě pro tužku - homofobní? ano - toto považuji za homofobní, neboť tvrzení je postaveno na premisách: pokud mi spadne tužka - musím se pro ni ohnout a nastavím své pozadí X pokud nastavím pozadí - automaticky budu "znásilněn" kolemjdoucím homosexuálnem. Toto je nelogická argumentace.

Na co tedy Hromada a Kocáb reagovali? Skutečně na výroky, že je někdo homosexuál, nebo na stigmatizaci pojmu homosexualita = člověk, v jehož zájmu je jen a pouze nezřízeně si užívat s ohnuvším se heterosexuálem?

Buďtě, prosím, trochu soudný... Děkuji...

0 0
možnosti
H

hlava222

2. 9. 2010 21:40
Re: otázka

A to jako soudruhu myslíš že s tím ohnutím to ten Dušek myslel vážně?8-o. Nebyla to náhodou jen humorná nadsázka vyjadřující to že na vedení těch ČD je těch homosexuálů opravdu hodně? To jako když zavtipkuji o Židech tak jsem židofob a když o blondýnách tak jsem blondýnofob. ?8-o

0 0
možnosti
BA

Bubák Awara

16. 8. 2010 14:25
Nejde jen o dvě věty

S rozborem výroků souhlasím. Pokud takové výroky někdo považuje za urážlivé a homofobní, zjevně je to proto, že pod samotným pojmem homosexuál cítí něco negativního. Že, když je někdo homosexuál, tak je nějakým způsobem špatný a takové označení je ergo urážkou.

Jenže je třeba si také uvědomit, jaké množství lidí to právě tak vnímá. Nesnažil se Dušek hrát právě na tuhle notu? Vyvolat v lidech pobouření nad tím, že ČD vedou homosexuálové? Že homosexuálové mohou za to, že ČD strádají? Že lidé přicházejí o práci? Že homosexuálové jsou zhoubou? Domnívám se, že tyhle výroky, ač nejsou homofobní explicitně, homofobní smýšlení využívají a podporují.

A co z článku bylo vynecháno, je výrok "Můžu vám říct, že se tam bojím ohnout pro tužku na chodbě." Takový výrok jasně podporuje stereotyp, že by se ve společnosti homosexuálů měl člověk obávat sexuálního napadení. Tedy, že by měl mít z homosexuálů strach. Co by to bylo jiného, než homofobní výrok?

0 0
možnosti
M

Mivyk

10. 4. 2010 7:13
Vyjímečně

s vámi souhlasím. Dušek chtěl upozornit na klientelismus a korupci. 

0 0
možnosti
RH

Kruton

11. 3. 2010 13:47
.......

Trefa do černého! Akorát si myslím, že odsouzení Duška některými politiky bylo jen využití příležitosti vykoupat toho blba v problémech. Kdyby to řekl "političtěji" daleko více by vynikl obsah.

0 0
možnosti
MB

buxus

11. 3. 2010 14:03
Re: .......

R^ Plus skutečnost, že málokterý politik by novinářům odmítl poskytnout zcela odsuzující prohlášení v okamžiku mediální hysterie a to ještě před volbami.

0 0
možnosti
K

Kozlík_

11. 3. 2010 13:15
Homohysterikové silně připomínají Paroubka

Znáte to, on uráží každého, koho se mu zamane. Prezident, premiér, jiní politici atd. Kdo neskáče dle jeho, tak ho uráží. Řekněte jen náznak o něm - a Sokol vám pošle výhrůžné dopisy, nebo rovnou podá žalobu k pěti soudům. Když soud důvod žaloby neuzná, soud první instance, nevadí. Rovnou se odválá třeba do Štrasburku. Dává tím najevo, že neuznává všechny české soudy, vč. ústavního - protože ty se ho nezastaly. Neuzná je, musí se odvolat ještě výše - dokud nedosáhne svého. Podobně postupují i jiní "utlačovaní" - řeči o rasovém útisku, soudy proti státu, že nechce platit dávky apod.

Homoaktivisté jsou podobní Paroubkovi i jiné menšině, která nerada pracuje a ráda křičí. I oni křičí o svém útlaku, ve skutečnosti právě oni terorizují své okolí. Je jich menšina, ale jsou semknutí. Což stačí. Podobně gauneři jako Kadyrov či jiní "kmenoví vůdci" dokážou vládnout zemi. Pár set sešikovaných, ostatní se pak bojí.

0 0
možnosti
AP

crazy_Yvan

11. 3. 2010 14:01
Re: Homohysterikové silně připomínají Paroubka

hele, sice nemam Paroubka rad, ale zase takovy magor to neni. Nejake zaloby dal, ale precejenom to byly veci ktere bych k soudu dal i ja. To ze je osoba verejna jeste neznamena, ze si musi nechat vsechno libit. Do Strassburku nesel nikdy s nicim, a kdyz soud prohral tak sice se skripenim zubu ale uznal to. rekl ze si o vyroku soudu mysli neco.... ale nic hrozneho z toho neudelal. Proste to zkusil, soud nevyhovel a tim to skoncil, jen vyuzil prava ktere mame my vsichni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky