Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Eddy Merckx

21. 10. 2010 16:47
Z té zvrácené logiky je mi špatně

když to očistíme od rasismu a barvy pleti a všech událostí před tím, tak mi zbývají mladíci, kteří hodili zápalnou láhev do baráku  kde spali lidé. Pokud jim soud dokázal, že věděli, že tam jsou lidé, tak je trest v pořádku.Co se kdy stalo před tím koho odsoudili a koho ne, není relevantní. To bych mohl svobodně zabíjet němce, protože mi popravili strýce? To je přece blbost

0 0
možnosti
N

Nebovidaq

21. 10. 2010 16:53
Re: Z té zvrácené logiky je mi špatně

To je zajimavy nazor. Me na tom celem jenom vadi, ze kdyz se stane neco podobnyho rasove "naopak", tak o tom skoro nikdo nevi, protoze se to "nenosi". Ted se dokonce plive po prezidentovym nazoru, ktery svobodne vyslovi...

0 0
možnosti
PN

chimenez

21. 10. 2010 16:38
joch je takový

mix mezi Leonardem a broukem pytlíkem

0 0
možnosti
N

Nebovidaq

21. 10. 2010 16:27
9-ti leta Anicka - trochu mimo misu

Co myslite, ze se stane, kdyby se te malinke holcicce NEDEJ BOZE neco stalo hroznyho a zjistilo se, ze to udelal pedofilni cikan. Co? Rekli by nebo napsal, ze to byl napr. Dezo Lakatos a tim to hasne. Kdyby byla Anicka cikanka a TO SVINSTVO ji udelal skinhed, dostal by dozivoti, zase pro podelanou exemplaritu. Za prvni republiky musel privandrovalej cikan pozadat cetnika v obci, jestli tam muze prespat. Ted si bydli bezne v cizich objektech a nic. Holt POKROK JE POKROK. ...a zase bych zvracel...

0 0
možnosti
O

oooo

21. 10. 2010 16:39
Re: 9-ti leta Anicka - trochu mimo misu

:-)). Svatá prostoto !

0 0
možnosti
L

lokutus

21. 10. 2010 16:25
Ještě jednou výroky

Pane Jochu, zahraji si na tu novinářku a doplním ten váš rozhovor.

- Pane Jochu, jste pro DOŽIVOTÍ pro obviněné?

- Ne, pokud projeví lítost.

- Pokud ji tedy neprojeví, tak ano?

- <vaše odpověď, pane Jochu?>

0 0
možnosti
W

Wolf778

21. 10. 2010 16:36
Re: Ještě jednou výroky

Ano, takto by se předešlo tomu nedorozumění. Jenže ten doplňující dotaz nebyl Jochovi položen, takže nám nezbývá než si tam doplnit "nevím" nebo spíš "nezjištěno".

0 0
možnosti
N

Nebovidaq

21. 10. 2010 16:18
A co kluk z Ústí nad Labem???

Kdo mu vrati ledvinu, protoze ho pred pul rokem zmrzacili tri cikani? KDO? Ze o tom nikdo nevite? Hledejte na netu... BOHUZEL nebyl cikan a nezmlatili ho tri skini temer k smrti, to by bylo na prvnich strankach vsech novin aspon tyden!!!!! Bohuzel, bylo to naopak, a proto si toho nikdo nevsima. Z toho je mi na bliti.

0 0
možnosti
N

Nebovidaq

21. 10. 2010 16:14
DRUHA STRANA MINCE

Bodove nekolik faktu pro vsechny pseudomoralisty:

1 - ti (i pro me) parchanti nemeli spravedlivy soud. Vysilani CT mohlo ovlivnit kazdeho svedka na chodbe s notebookem s internetem. Kdo se uz nekdy soudil vi, ze svedek nesmi slyset vypoved jineho svedka SMARJAPANO!!!

2 - videl jsem zive zaverecne reci minuly tyden. Stalo se aspon 10 procesnich chyb jak ze strany policie, tak ze strany soudu (opravdu rada vaznych, ale nepamatuju si je, nejsem pravnik)

3 - zaver: po budoucim zamitnuti dovolani k Nejvyssimu soudu podaji kluci Ustavni stiznost a ustava je nad Trestnim radem a nad Trestnim zakonem, tedy logicky by je mel Ustavni soud osvobodit, i kdyz nebude chtit.

Nehodnotim, jestli rodice nechali dceru v pokoji temer uhoret, protoze vynaseli nakradenou elektroniku a shodou okolnosti v te mistnosti udajne vybuch kanystr s kradenym benzinem, nadto v uplne cizim objektu... MUKL tata se 4mi detmi, matka, co v televizi vyuziva STRASLIVYHO osudu sve dcery, ktery ji sama s onim MUKLem zpusobila.

0 0
možnosti
TT

tappat

21. 10. 2010 16:19
Re: DRUHA STRANA MINCE

2-nejste pravnik, ale vite,ze jsou vazne? To vite diky tomu, ze to tvrdila obhajoba? Co kdyz to byly bezvyznamne veci? trestni proces totiz nema tak striktne dana pravidla jako obcansky

3-tohle absolutne nechapu. Jakoze kazdyho, kdo se dovola k NS a neuspeje, musi US osvobodit?? Kde jste to proboha sebral?

0 0
možnosti
J

jajboze

21. 10. 2010 16:12
Nasi justici

by nesmirne prospelo, kdyby zakony CR byly jednoznacne, nepovolovaly by vyjimky ,polehcujici okolnosti a platily pro kazdeho stejne.Bez rozdilu rasy, pohlavi a nabozenstvi. Mozna by si potom ti mladici uvedomili a s nimi i jejich rodice a vubec vsichni, ze ublizovat lidem, nicit jejich zdravi a majetek, neni poradna svanda, ale trestny cin, za ktery se plati. Nemohli by spolehat, ze je z toho nejaky sikovny pravnik vyseka a snizi trest na minimum. Dale by take v tom vezeni meli pracovat, aby pochopili, ze kdyz nebudou nic delat, tak nebudou mit penize na jidlo, zabavu, ani kvalitni obleceni.Take se o ne nemuze bez financi nikdo nejak prehnane starat. Paradoxne, planuje pan Necas snizeni mezd lidem, kteri tady haji poradek a zlocincu se financni krize nikterak nedotkne,protoze by bylo proti lidskym pravum, aby zili o chlebu a vode a nebyly jim poskytovany nejluxusnejsi ubytovny v tomto state.Vidim ve zmene vezenstvi dosti velke uspory. Jenom nevim, jak je prosadit. Zdravim

0 0
možnosti
O

oooo

21. 10. 2010 15:58
Všechno zlé pro něco dobré

Myslím, že tento případ otevře hodně lidem oči. Aspoň ti inteligentnější z chuligánů, fotbalových rowdies a jiných rváčů si uvědomí, kam je jejich "koníček" může přivést. Téměř všichni tihle organizovaní náckové takhle nějak začínali - rvačkami na fotbale. Teď si snad uvědomí, že existuje nějaká hranice, nějaké zákony a zahrávat si s těmi skupinami, kterým už ani boxery a baseballové pálky nestačí už se netrestá vyhozením z učňáku, pokutou, nebo nevpuštěním na fotbal.

0 0
možnosti

Urvisu

21. 10. 2010 16:42
Re: Všechno zlé pro něco dobré

Tato causa je dobrá také v tom, admine, a to jsi zapomněl poznamenat, že každý následující trestný čin delikventů, a to zejména pokud se bude jednat o příslušníka "skupiny obyvatel", jak jsi uvedl… tak každý takový další čin bude daleko více na očích a pod drobnohledem veřejnosti. Teď už nebude tak snadné krást autorádia a terorizovat spoluobčany na základě například rasové anebo etnické odlišnosti. Ale to jsem musel napsat já, to tebe zřejmě nenapadlo.

0 0
možnosti
JC

Forrest68

21. 10. 2010 15:54
ja volam

BRAVO, super nazor R^R^R^R^

0 0
možnosti
TT

tappat

21. 10. 2010 15:46
pan jochma u me bod za matematikckou logiku

ma totiz naprostou pravdu, obe tvrzeni v zadnem pripade nelze zamenovat a jen se ukazuje, ze kdyby meli vsichni novinari povinne statnici z matematiky, mozna bychom necetli takove bludy a neustale nekdo nemusel resit, ze jeho vyroky byly prekrouceny.

0 0
možnosti
OK

999

21. 10. 2010 15:51
Re: pan jochma u me bod za matematikckou logiku

Ale oni přece výroky lidí překrucují schválně! Tím se živí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky