Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

burden

14. 1. 2011 8:21
brain wash

Bohužel dnes je doba, kdy umění vymývati mozky bylo zdokonaleno ad absurdum. Takový Hitler sfanatizoval miliony lidí - podle vaší theze ale neučinil ničeho špatného. Neb Hitler nikdy nikoho rukama svýma neusmrtil, dokonce ani nerozkázal písemně a prokazatelně tak učiniti. No a jak hledíte pane Romane Jochu na islámské kazatele, kteří rozpálí mladé blízkovýchodní muže svým kázáním tak, že opásají se výbušninou a odejdou do ráje za přislíbenými pannami a vezmou s sebou mnoho nevinných? To opravdu je zločin pouze oněch mladých mužů a oni kazatelé zla jsou nevinní jak lilie?

V mnohém s vámi souhlasím pane Romane Jochu, ale v tomto opravdu nikoli.

Rv

0 0
možnosti
K

koprivajeleciva

15. 1. 2011 3:46
Re: brain wash

To je riziko demokracie, ze nechava rozhodnuti a zodpovednost  na jedinci a optimisticky predpoklada, ze obcan  se rozhodne moudre.

Nemuzete svadet zlocinnou vinu na vymyvani mozku, Hitler se neobjevil najednou,  nemecke davy uz pred nim dychtily po treti risi. Kdyby mluvil na podiu dnes, malokdo by si ho vsimnul, nanejvyse by se tajtrdlikovi smali.

.Muslimsti knezii  vykladaji svate pismo a upozornuji na jihadisticke kapitoly.. Islamske nabozenstvi, je li vykladano doslova podle koranu a hadithu, nabada, ba primo rozkazuje zabijeni nevericich kafiru. Muslimove se timto prikazem ridi uz stovky let, jen v posledni dobe maji prostredky, jak uceni koranu provadet ve vetsi mire...

A jak to, ze "vymyvani mozku" zapadniho sveta,, to jest dialogy a ruznoroda multikulturni media jeste muslimy nepresvedcila????

0 0
možnosti
G

Gmur

13. 1. 2011 18:42
Demagogu demafogska

proc pisete takove zrudnosti, ze nekdo obvinuje Palinovou z vrazdy? Kdo jako konkretne.

jen je ji pricitana spoluvina, kvuli seznamu politiku "na odstrel", ktere ona sama nesnasi a jejichz jmena sama Palinova propaguje.

0 0
možnosti
K

kaktusak

11. 1. 2011 19:25
Mein Kampf je oblíbenou četbou pravice.

Manifest měl číst důkladněji, protože by zjistil, že atentáty k ničemu nevedou, je potřeba změnit systém.

0 0
možnosti
B

binGoldwater

12. 1. 2011 8:40
Re: Mein Kampf je oblíbenou četbou pravice.

Co je na Hitlerovy a Národně socialistické německé dělnické straně pravicového?

Je to stejná levicová pakáž jako Stalin a komunisti.

0 0
možnosti
IB

isabell

11. 1. 2011 18:09
...

Hele, vy přece určitě víte, co je to henten MOTIV, že jo? ;-)

0 0
možnosti
SG

strycek-Joe GmbH

11. 1. 2011 17:39
Zklidněte hormon, Jochu

Vy jste tam nebyl, přesto naprosto přesně víte co by se mělo dělat a jak by se mělo postupovat. To si snad může dovolit prezident Klaus, ale ne Vy, jeho poskok. Vvyčkejte proto výsledků vyšetřování a pak sem něco pište !!

0 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

11. 1. 2011 14:47
Souhlasím.

Každý je odpovědný za své činy. Jinak si nezasloužíme být dominantním druhem.

0 0
možnosti
OK

iacobau

11. 1. 2011 14:37
Na 90 procen souhlas

Zbylých deset procent nesouhlasu, tedy obciňováním někoho jiného,bych vyjádřil takto:

1) Je skutečně tristní, když si jakoukoli běžnou zbraň vhodnou k zabíjení lidí může pořídit v USA kdejaký psychopat či narušená osobnost.

2) Určitě bych věnoval pozornost i rodinné anamnéze takovýchto střelců. Často totiž zjistíme, že jako děti nějak významně strádali. Ne že by to snímalo jejich vinu, ale možná by to více zaměřilo pozornost na důležitost tradičního modelu rodiny a zdravé výchovy dětí. Mnohdy totiž litujeme dítě, dokud je malé, abychom je vzápětí odsuzovali, až doroste.

0 0
možnosti
H

honys

11. 1. 2011 15:00
Re: Pane autore.

Hodně a silně jste se rozhořčil a cítíte to jako útok proti pravici, jíž se asi cítíte byt. Ale kdyby jste delší dobu žil v USA, tak by jste si musel uvědomit, že tzv. levice v USA je několikanásobně pravicovější než pravice v ČR. Navíc demokratická strana není v USA vnímana jako levicová a nikdy se tak také nechovala. A co se týče Palinové tak i pravicová exprvní dáma B. Bushová dala najevo co si o ní myslí a řekla, že by měla zůstat na Aljašce. Veřejně dávat někoho na odstřel je v USA stejně nemorální jako v Česku, kde zase jedna dáma v problematické oblasti dávala do svých předvolebních letáků sirky. Prostě jsou mezi námi fanatici, kteří když dostanou v médiích návod, tak jdou a prostřelí někomu hlavu nebo jdou si škrtnout a vypálit dům plný lidí. Zopdpovědni jsme za to všichni, pokud nedáme najevo, že takový způsob vedení kampaně je nemorální hnus.Takže by bylo lepší, kdyby jste zůstal zticha.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS