Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Politické dobytče

9. 8. 2011 10:31
Demagogie non plus ultra

Fascinuje mě, jak se samozvaní ochránci morálky tváří, že tady homosexuály nikdy nikdo nediskriminoval. Stačí osvěžit si paměť a připomenout si, že až do devadesátých let WHO považovala hs za nemoc.

Pokud by pan Joch cítil to, co cítí (nebo v počátcích vztahu cítil) k manželce, k nějakému muži, asi by mluvil jinak. Nebo by šel k lékaři a stěžoval si, že je pravděpodobně nemocen?

Krom toho se průvodu zúčastní velká řada heterosexuálů. Tedy lidí, kterým záleží na tom, aby naše společnost byla tolerantní vůči sex. menšinám. O tom, kde radši souloží, jestli v ložnici nebo na seně, se tam myslím jednat nebude.

1 0
možnosti
MK

sarumánek

9. 8. 2011 11:51
Re: Demagogie non plus ultra

Je legrační, kolik lidí se zaštiťuje slovy jako "demagogie", aniž by znala jeho pravý význam. Tenhle pán toho ovšem nepochopil víc. Dokonce ani to, o čem je ten článek. Rozhodně není o tom, že "tady homosexuály nikdy nikdo nediskriminoval". Ani o tom, jestli je nebo není homosexualita nemoc. Blbost kvete.

0 0
možnosti
N

nikdo111

9. 8. 2011 10:14
Prezident politizuje gaye a paradoxně jim dělá reklamu

Sex nepolitizují homosexuálové a lesby ale prezident Klaus, kdyby to nechal být tak by si udělali průvod a rozešli se v pokoji domů a nikdo by to neřešil. Zbytečně se kolem toho dělá divadlo a ještě se homosexuálům dělá reklamu větší než si zaslouží v médiích, ale to je jeho styl, že se zabývá věcmi nepodstatnými a podstatné věci jej nechávají chladnými.

2 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

9. 8. 2011 9:53
Pomýlený pan Joch

Nevím co vás pane Jochu opravňuje k tomu mluvit za "americký lid", posuzovat, co má a nemá říkat americká ambasáda, atd. Já jsem naopak rád, že se americká zahraniční politika za Obamy (kterého vy nemůžete ani cítit - viz váš včerejší pamflet v MfD) podstatně změnila k lepšímu.

2 0
možnosti
R

rudaz

14. 8. 2011 15:16
Re: Pomýlený pan Joch

Zahr.politika se možná změnila k lepšímu, ale samotné USA? Ty USA, které se doposud neomluvily/nevysvětlily/neodškodnily bombardování Škodových závodů v Plzni pár měsíců před již známým koncem války, II.světové. Takže buďte rád dál a mějte oči otevřené, jedno ucho zavřené.

Bude líp.R^

0 0
možnosti
IB

lillekatten

9. 8. 2011 9:25
A co byste si, pane Jochu,

myslel o tom, že Vás někdo napadá, uráží, případně chce zlikvidovat za to, že se sprchujete ráno, když přece 96% občanů se sprchuje večer? ... Mimochodem, křičel/i byste takhle nahlas, kdyby se po Praze měli promenovat náckové - nebo byste jejich demonstraci hájil/i poukazem na svobodu slova?

2 0
možnosti
JN

Bubrak

9. 8. 2011 10:13
Re: A co byste si, pane Jochu,

O cem to pisete? Vy jste ten clanek evidetne nevidel ani z rychliku. Rv

0 0
možnosti
MP

Ryuu

9. 8. 2011 7:14
Souhlas, ale...

Se spoustou veci ve Vasem textu by se dalo souhlasit. Nicmene kdyz se tak zastavate svobody slova, proc ji chcete panum velvyslancum upirat? Kdokoliv by mel mit pravo vyjadrit svuj nazor na cokoliv. Byt se mi jejich nazor nemusi libit a treba s nim i nesouhlasim, respektuji jejich pravo ho vyjadrovat.

1 0
možnosti
R

Re.pe.te

9. 8. 2011 6:55
Poprosil bych autora,

aby mi vysvětlil, co je homosexuální životní styl. To by mne zajímalo, zatím jsem o ničem takovém nikdy neslyšel a nerad bych umřel úplně blbej!!

Nechápu, proč ten hunbuk a cirkus. Sjede se pár (možná desítek) tisíc homosexuálů a primátor tomu dal záštitu. Stejnou záštitu, jako se dává závodům ve veslování, atletice, nebo třeba oslavě výročí založení města.

Akce homosexuálů mi přijde stejně obtěžující, jako protestní cyklojízda nebo předvolební kampaň politické strany. Tam se přeci také jedná o vyjadřování soukromého názoru. Nebo ne?

1 0
možnosti
JD

Krokodyl1

9. 8. 2011 1:56
Pro Lanta 2OO4

Jen pro zajímavost - četl jste na idnesu dnešní rozhovor s Jiřinou Prekopovou? Jaký je Váš názor na její vidění světa?

0 0
možnosti
M

MikiInSpain

9. 8. 2011 1:11
politizace

Me se ten problem jevi odsud jako naprosto malicherny. Gayove se o nejakou politizaci nezajimaji a ti aktiviste? Naprosta vetsina ucastniku se tam proste pujde bavit/seznamovatzouzivat. Tyhe party jsou ve spouste velkych mest, tak si nekdo v Praze (homoraji, jak jste uvedl) rekl proc to neudelat i tady. Primator rekl, to se mi libi, nakonec se to treba casem chytne a gayove jsou pomerne bohatou skupinou obyvatel/turistu.

Zbytek politiku jenom hyri vodu. Vic za tim nehledejte :-P

1 0
možnosti
JS

jaroslav-s

9. 8. 2011 3:34
Re: politizace

členové mexických drogových kartelů jsou také dosti movitou a početnou skupinou obyvatl/turistů. Budou se ti hladce oholení chlapíci panu primátorovi také? P.S. Přijedou se jen pobavit a seznámit.

0 0
možnosti
TX

Tomas_X7

9. 8. 2011 0:38
Tisíce let lidstvo vyznávalo tradiční hodnoty

a odchýlení od nich bylo vnímáno jako nepatřičnost či nemravnost. Ano, nekompromisnost často vedla k individuálním tragédiím. V posledních několika málo letech až desítkách let se najednou banda dobře organizovaných hazardérů snaží naráz obrátit všechno naruby ve jménu bezbřehého pragmatismu, pýchy, sociálního inženýrství, trucu, zastydlé puberty a masochistického šílenství. Možná dokonce pomůžou nalézt rovnováhu pár nešťastným individuím, které celou historii trpěli. Ale za cenu zničení celé euroamerické civilizace. Děsivá cena. Pozitivní diskriminace homosexuálů a pochody hrdosti jsou relativně nejméně škodlivé ze všech těch naruby obrácených hodnot. Ale dokreslují naši zkázu.

4 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

9. 8. 2011 0:56
Re: Tisíce let lidstvo vyznávalo tradiční hodnoty

Čtyři procenta homosexuálně orientovaných lidí v populaci zničí celou civilizaci? To tedy čumím jakou máme my homosexuálové  moc a sílu. Přímo nadpřirozenou;-D

Vy už taky nevíte na koho byste to vaše selhání svedli,že?;-)

2 0
možnosti
JD

Krokodyl1

9. 8. 2011 0:09
Škoda

že jde dát jen jedna karma ...... R^

0 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

9. 8. 2011 0:13
Re: Škoda

Chápu,polibek Jochovi přes monitor nedáš;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky