Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

dropa

3. 10. 2012 16:16
Atentát to byl!

Ale na neschopnou ochranku jak koliv reagovat!

Korunu všemu nasazujou někteří političtí pomatenci voláním po nuceném přidělování stejně neschopné ochranky dalším polit. činitelům!! Rv [>-]

1 0
možnosti
J

jonok1

4. 10. 2012 15:03
Re: Atentát to byl!

Ochranka, kterou pan prezident úkoluje nošením jeho svršků a podobých věcí a zřejmě ho nezajímá, že její úkolem je něco úplně jiného a že jsou situace, kdy by měla dokonce velet i našemu panu prezidentovi (což si nikdo nedovede představit!), má právo být neschopná. Ona je mu totiž k ničemu. A pokud toto nebudou brát všichni naši političtí činitelé na vědomi, je ochranka na dvě věci i jim.

0 0
možnosti
JT

ignacius01

3. 10. 2012 14:18
mě by jen zajímalo jak by to vypadalo

kdyby ochranka zareagovala tak jak má. tj. jeden by strhl prezidenta k zemi (zlomená ruka je lepší než prostřelená hlava) a druhej by útočníka odbouchl ... to by bylo řečí o nepřiměřeném zákroku apod. imho se to jako atentát, respektive jako pokus o atentát brát dá. kdyby Klaus (a to ho fakt nemusím) dostal infarkt (protože když na někoho vytáhnete kvér a zmáčknete spoušť, stát se to může) a umřel, byl by to atentát jak vyšitej.

0 0
možnosti
VN

naroznej

3. 10. 2012 14:55
Re: mě by jen zajímalo jak by to vypadalo

No..nevím... kdyby ochranka zareagovala adekvátně , tak by se tento člověk ani nedostal do pozice , ze které by mohl střílet. Protože on vyčníval z davu.

Střílet v takové situaci by znamenalo , že by to s velkou pravděpodobností mohl koupit i někdo jiný.

0 0
možnosti
MP

MI59

3. 10. 2012 14:03
Většina vlastně vůbec

nepochopila tu reakci vč. p. Jocha. Musíme si uvědomit, že současný prezident žije v naprosto iluzorním světě zcela odtrženém od reality.  Touto polohou, podtrženo jeho reakcemi např. na některé kroky vlády  v posledních dnech, třeba pančování, či odmítnutí některých zákonů, je sebevnímavý kult narcismu, ať se to komukoliv líbí nebo ne. President sám sebe vnímá jako nedotknutelného, neomylného, jehož posláním je hlásit pravdu a vracet tápající zbloudilce na jedinou správnou cestu. Reakcí na primitivní fyzický útok nelze chápat jako slabošské kníkání strachujícího se o osobní bezpečnost. Ale je to zděšení  nad opovážlivostí aktu vedoucího ke zneuctění této aureoly. Však také jeden z prvních komentářů byl: "Někdo je rozeštvává". Koho "je"? Kdo to je "je"?  Zde hledejme kořeny....

12 0
možnosti
S

sorki

3. 10. 2012 18:27
Re: Většina vlastně vůbec

" Kdo to je "je"?" - to si děláte legraci. To totiž vědí dokonce i prostší lidé, než jste asi vy.

0 0
možnosti
M

ManoloKaiser

3. 10. 2012 13:34
konzervativec

Je to vyhrocené ad maximum, ale ve své podstatě správné.

Nečasova reakce je trapná. Ostatně jako v poslední době vše, co řekne. Podtrhuji - v poslední době. Někdo by mu měl říct, že by měl jasně vyrazit PROTI Klausovi.

0 0
možnosti
AD

Kuttlirz

3. 10. 2012 13:50
Re: konzervativec

Není to správné. Co je konzervativního na přehnané adoraci levicového snílka a mediokrata Havla? Nebylo už té šílené adorace dost kolem jeho pohřbu? Ano, Havel byl svým způsobem statečný, ale ze zbraní měl spíše fóbii - pokud ovšem nešlo o "humanitární bombardování".

1 0
možnosti
MB

802

3. 10. 2012 13:16
Velmi hloupé

zřejmě nějaké náhlé zatemění mysli.

VK se po tom útoku zachoval naprosto důstojně, žádná hysterie nebo panika, suše jen zkonstatoval k ochrance "tohle se vám opravdu nepovedlo" a pokračoval v programu.

Tady předjímat co by dělal ten prý statečný VH to jsou opravdu čiré spekulace nehodné pravicového konzervativce, kdo ví, možná by ho ranila mrtvice, možná by z důvodů rozrušení nemohl vůbec pokračovat a museli by volat záchranku, možná by neudržel moč nebo stolici, tohle těžko odhadnutelné platí i pro blogera Jocha.

Že později VK tenhle brutální útok označil za atentát, to jaksi nechápu co by to mělo mít společného s ufňukanou bábou, to snad je normální vyjádření názoru.   Co by tomu řekl např. bloger kdybych třeba na něj nebo jeho manželku vytáhl imitaci pistole a vystavil je šoku že budou v následujícím okamžiku zastřeleni, takovouhle "legrácku"  starý nebo nemocný člověk taky nemusí přežít a VK je tuším 70 let.

6 0
možnosti
AD

Kuttlirz

3. 10. 2012 12:16
Nemoc antiklausovství zatemňuje mozky.

S názory pana Jocha jsem vždy z 90% souhlasil, ale tohle je trapný úlet. Namířená zbraň znamená vždy vyhrožování smrtí. A zbabělcem je tady spíše ten rudý smrad, protože i na ostrý výstřel musíte mít určitou psychickou pevnost, on si však troufl jenom na hračku.

A president? Většina politiků by okamžitě sedla do pancéřovaného auta a zmizela. On však zůstal mezi lidmi a pokračoval v programu. Kde vidíte zbabělost???

9 0
možnosti
JS

sCZECH1

3. 10. 2012 12:36
Re: Nemoc antiklausovství zatemňuje mozky.

;-D

0 0
možnosti
LMB

li mu bai

3. 10. 2012 11:40
No autore

docela bych rád viděl jak by jste se zachoval vy v situaci, kdy by jako prezident republiky byla na vás v davu namířena zbraň (i když vy by jste jistě ihned poznal, že to je pouze airsoftová pistole a pak by jste k tomu jistě zalaškoval s úsměvem na rtech.) Hrdinů "od stolu" jako jste vy je plný internet, ale realita je pak téměř stoprocentně jiná.

7 0
možnosti
H

hankrle

3. 10. 2012 11:30
Souhlasím

a děkuji za jasná a odvážná slova. Nechápu, jak je možné být vyhozen z práce za vlastní názor... H. Boříková

9 0
možnosti
TJ

Tomáš Jasný

3. 10. 2012 11:21
Dodatek

Nesouhlasím s tím, že jeden z lumpů, jmenovaných v článku byl jakkoliv statečný. Byl to lhář, podrazák a vlastizrádce.

1 0
možnosti
JL

blueheart

3. 10. 2012 11:11
Pubertální úvahy muže, který se stal poradcem premiéra

ČR 2012 - ochranka předstírá, že chrání; hlavní dálnice připomíná valchu; bílí koně předstírají, že jsou politicl; chudé Slovensko nabízí ČR své tři migy na ochranu, protože Čechům docházejí prachy na vlastní stíhačky. To celé se jmenuje Česká republika, kde vládne právní stát a demokracie.

7 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky