Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

802

3. 10. 2012 11:05
Tento článek se mi opravdu nelíbí

Překvapující co může napsat konzervativní pravicový Joch.

Takže levicová pravda a láska VH to je prý statečný muž co by takovýto čin a takovéto selhání ochranky  určitě obrátil v žert a VK ufňukaná  bába. Pane Joch tá tedy jako pravicový konzervativní mám opravdu dojem že tohle Vám ujela ruka opravdu hodně.

Jediný rozdíl mezi těmi všemi co loajálně sloužili bolševickům a estébákům a VH je ten že ti všichni to dělali do r. 1989 a VH to dělal po r. 1989.  

VK je tady dneska jediný politik který má odvahu se postavit našemu jasnému směřování do EU zelené bolševické totality, ti ostatní jako např. Přemysl Sobotka ti na sebe nechají řvát Němce a Rakušáky přesně jako řval na Masaryka svého času Stalin a potom prosadí schválení Lisabonské smlouvy.

6 0
možnosti
VN

naroznej

3. 10. 2012 11:22
Re: Tento článek se mi opravdu nelíbí

VK je tady dneska jediný politik který má odvahu se postavit našemu jasnému směřování do EU......

Jakou odvahu...hrozí mu snad za to , že dostane trest smrti , kriminál či bude vyhozen z práce nebo snad děti (vnuci)  nebudou mít možnost studovat ? Ano , to by byla odvaha. Jenže takovou odvahu nikdy VK v minulosti neprojevil.

Jinak nevíte , co opravdu za těmi jeho protievropskými způsoby je. Co když je za ně bohatě odměňován Moskvou ?

3 0
možnosti
PB

peugeot307

3. 10. 2012 10:33
Srovnávat

Klause s Havlem je jako srovnávat potůček s veletokem. Srovnávat nesrovnatelné je slušně řečeno ztráta času. Každý se zkrátka chová podle toho jaký je. Musel jsem se pousmát při představě, jak byste se asi zachoval vy, v podobné situaci. Abych předešel nějakému podezření, podotýkám, že pan prezident - a to z mnoha důvodů - též není šálkem mého čaje. Jenom nechápu jak a s čím jste při takovém uvažování mohl někomu radit.:-)

1 0
možnosti
PH

Gibon

3. 10. 2012 10:27
Skutečně to nechápu.

Jakýsi deme.t se chce zviditelnit a vy tady všichni obviňujete oběť - prezidenta. Navíc pan Joch se považuje za kon"s"servativce, ovšem neměl by to tak vehementně zdůrazňovat, zvlášť, když se prezident a konzervativní  (včetně Konzervativní strany) už léta píše se "z". Docela jsem ho bral s jeho dosavadními konzervativními názory, ale teď ukázal že je b.b. Navíc i kdyby byl prezidentem kdokoliv, je to hlava státu - našeho státu a patří mu k jeho majestátu úcta. Je nechutné, jak všechna média místo, aby odsoudili útočníka, útočí na prezidenta Klause. Už abyste si zvolili "osobnost" Jana Fišera. Ten bude všemi ctěn a milován. Vždyť byl bývalýmkomunistou a to jsou tu skoro všichni novináři (ve skrytu)

1 0
možnosti
VN

naroznej

3. 10. 2012 10:52
Re: Skutečně to nechápu.

Pokud budeme mít v čele státu prezidenta , který někde v životě projevil nějakou odvahu a při tom riskoval... třeba smrt , kriminál , profesní likvidaci i třeba pouhou ztrátu zaměstnání.... ano k takovému prezidentu patří úcta.

1 0
možnosti
VN

naroznej

3. 10. 2012 10:00
Přesně tak !

Svého prezidenta by si člověk měl za něco vážit. Za co si lze vážit Klause ? Za komančů nejlepší kamarád soudruhů , pak se zčista jasna do té doby absolutně neznámý (avšak v západním světě studovaný) Klaus objevil v čelních pozicích (že by zásah ruských tajných služeb ? ) , aby najednu stranu vytvořil fungující ekonomický systém , ale na druhou stranu jej zase svými kroky likvidoval. Chápu , proč si Angličané váží své královské rodiny , chápal jsem Jugoslávce , že si vážili Tita , chápu toho , kdo si vážil Havla...ale nechápu toho , kdo si váží Klause.

6 0
možnosti
JD

twine

3. 10. 2012 8:57
Nejdůležitější je to KREMLOFILNÍ

Protože v těchto dnech se přátelé hraje o hodně - o zvýšení energetické závislosti na Rusku. To nastane, pokud Rusové získají dostavbu Temelína. A to je nejspíš také důvodem Klausovo kroků ke svržení vlády. Viz např. komentář Erika Taberyho níže. Jednoho by skoro mohlo napadnout zlé slůvko vlastizrada.

http://respekt.ihned.cz/c1-57689260-trikrat-vaclav-klaus

3 0
možnosti
HN

H75

3. 10. 2012 9:00
Re: Nejdůležitější je to KREMLOFILNÍ

BACHA, podle některých médií a zde diskutujících jste se právě dopustil trestného činu - obvinil jste presidenta z vlastizrady !! ;-)

0 0
možnosti
B

bxxbob

3. 10. 2012 8:12
o čem se to tady bavíme 1

pokud jsem dobře četl, tak věta v závěru

článku navazuje na odstavec, který se týká prezidenta Havla a, který je

zakončen dvěmi větami, které zní takto: „Jenže on byl muž. Nikoli ufňukaná

kremlofilní bába.“ Zatímco já se ze všech hlavních obrazovek internetových

portálů dozvěděl, že náš pan prezident je kremlofilní bába!

0 0
možnosti
JP

Juras

3. 10. 2012 8:38
Re: o čem se to tady bavíme 1

Chce to ještě dosáhnout vyšší úrovně gramotnosti. Znalost písmenek nestačí, důležitá je schopnost chápat obsah celého textu.

2 0
možnosti
JP

Juras

3. 10. 2012 7:54
Ufňukaná bába.

Ufňukaná bába jste Vy, pane Jochu.Nepřímo jste to o prezidentu Klausovi řekl a včera v TV jste se vykrucoval velmi trapně. Chlap by si za svými slovy stál, ufňukaná bába neřekla co o někom řekla, že je, zato o jiném v přímém srovnání řekla, že to není. Správně Vás vyhodil. Premiérův poradce by měl být chlap.

8 0
možnosti
HN

H75

3. 10. 2012 8:58
Re: Ufňukaná bába.

To, že to nepřímo řekl, si myslíte Vy a média, ale on to neřekl. Stačí pořádně číst a nehledat senzaci za každou cenu. [>-]

1 0
možnosti
A

activeclip

3. 10. 2012 7:39
Apelace na konzervatizmus, kde jeho hodnoty zastupují

exkomunisti je zcela marná.

2 0
možnosti
D

dar.p

3. 10. 2012 7:15
Po přečtení názorů některých "diskutérů"

a nejenom pod tímto článkem  docházím k názoru, že si jiného prezidenta a jinou vládu (myslím tím lepší) vůbec nezasloužíme.

1 0
možnosti
MB

Beaver.PV

3. 10. 2012 8:46
Re: Po přečtení názorů některých

To je bohuzel pravda. Jen me mrzi, ze to odnesou i ti, kteri si snad lepsi vladu zaslouzi :-/

1 0
možnosti
G

Gift

3. 10. 2012 6:52
A už jsi skončil!!

Tak to vidíš, hlupáčku, pustil jsi si hubu na špacír, a Svazák s tebou zatočil. A i když ho fakt nemám rád, dobře udělal. Už jen to, že jsi ředitelm instituce, kterou zakládak mafián Langer mluví samo za seba. A ty tvoje plky o Bondovi, no chlapče, ty jsi křesťan asi takový, jako byl Hitler humanista. Kdyby byl středověk, nepochybně by jsi sloužil někde u inkvizice a pokud by zde byl Adolf, tak dozorcem někde v Osvětim. Tam té bolesti, kterou máš tak rád bylo doopravdy hodně. Tam by sis porochnil. Tam by jsi byl mezi svými. RvRvRv

12 0
možnosti
JB

hendrixx

3. 10. 2012 7:26
Re: A už jsi skončil!!

Člověče, vám není dobře, že? Vámi úplně cloumá vztek. Příště bych radil se nejdřív vydejchat, pak si v klidu něco zkusit napsat nanečisto, počkat půl hodinky, znovu si to po sobě přečíst, opravit překlepy a pravopisné chyby, odstranit tykání, odstranit "hlupáčka", odstranit Hitlera a Osvětim, no a teprve potom, až už by to vypadalo téměř příčetně, to odeslat do diskuse. ;-D

5 1
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky