Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

ortf

2. 10. 2012 20:37
pro analyzátora now

obdivuji člověče vaši potřebu se k tomuhle tak obsáhle vyjadřovat.neuvěřitelné.asi nemáte nic moc na práci jako pan Joch co? připadáte mi  jako, s nadsázkou napsané, líšnij čelověk;-Dnechce se mi tady datlit v azbuce.tolik naprosto zbytečných nic neříkajících a bezobsažných textů jsem už hodně dlouho nečetl.tím myslím vaše příspěvky.jen tak dál, třeba dostanete taky nějakou maličkou karmičku.a myslíte li své textíky vážně, tak je mi vás hooooodně líto pane analyzátore now...přiznávám že i můj text za nic moc nestojí.to jen abyste se neunavoval psaním jakékoliv odpovědi.;-)

1 0
možnosti
R

raxaxa

2. 10. 2012 20:34
kremlofilní ???

wtf je kremlofilní ?

0 0
možnosti
OR

oskie98

2. 10. 2012 20:44
Re: kremlofilní ???

Fanoušek Kremlu ...

0 0
možnosti
W

wiki5

2. 10. 2012 20:31
a co definice?

"Atentát (z lat. attentare – pokoušet se) je útok na život významné osoby."

Takze ne nutne zabiti, ale samotny utok se povazuje za atentat.

3 0
možnosti
OR

oskie98

2. 10. 2012 20:45
Re: a co definice?

Ano, ale útok na ŽIVOT !

0 0
možnosti
JS

bluewind

2. 10. 2012 20:26
první skutečná oběť atentátu je pan Joch

první skutečná oběť atentátu je pan Joch

1 0
možnosti
W

wiki5

2. 10. 2012 20:32
Re: první skutečná oběť atentátu je pan Joch

pepicku, napis to jeste dvacetkrat :-)

0 0
možnosti
W

wiki5

2. 10. 2012 20:25
v podstate to nebyl ani atentat na Reagana...

nebyl zadnej mrtvej

2 0
možnosti
MK

Michal Kuklík

2. 10. 2012 20:23
Jochův omyl

Milý Jochu,

Vy se úplně mýlíte v hodnocení Klause. Klaus není ustrašený ani trochu. Klaus je narcis - a ti se nebojí ničeho kromě urážky svého majestátu. Jenže právě to se stalo. Nevadí, že útolk byl symbolický. Klaus je "morálně rozhořčen" jako Jezevec v opeře Liška Bystrouška.

Vzpomeňte si, jak Klaus zuřil, když na něj na Hradě spáchal atentát žid Kohn-Bendit.

I Vy jste se blogem dopustil atentátu na Klause - a Vaše pozdější výmluvy, že jste nadávkou nemyslel Klause, jsou směšné, trapné, a ukazují, že Vy sám jste se posral strachy.

Michal Kuklík, Plzeň

7 0
možnosti
SSND

stalo se něco divnýho

2. 10. 2012 20:14
Přímo slovníková definice Lennyho milence :DDD

0 0
možnosti
A

AnalyzaNow

2. 10. 2012 20:12
Pokračující hrátky Strakovka-Hrad: Kdo je více pravicový

Poslední salvo dlouhodobého zápasu Nečase, který je většinou v defenzivě vůči Klausovi a jeho hradní partičce, pokud se týká "opravdu, ale opravdu pravicové" politiky (nebo alspoň rétoriky, která by zabodovala v průzkumech mínění) je OPRAVDU povedené a mile nečekané: Strakovka TREFNĚ a správně, ikdyž zcela neoficiálně (i tak se to dělá, třeba Klaus odváže alkoholika Jakla a neopici Hájka aby šli za něj udělat špinavou práci, kterou kvůli "důstojnosti úřadu" on sám, ač nejednou moc rád, prostě s ohledem na protokol dělat nemůže).

TREFIT narcise VaKlaFa tam, kde si to zaslouží a kde to opravdu, ale opravdu pocítí jeho nebetyčné ego, je (pro republiku i lepší pravicovou politiku) zdravé a prospěšné.

V zápolení o titul "Echte pravičák" Strakovka na okamžik, i za cenu harakiri poradce, má navrch. To narcise Klause, navíc když liberál ho - opravdu ladůdkpově - navíc jako KREMLOFILNÍ BÁBU nemilosrdně, nicnémě absolutně správně s žalostnou známkou porovnává s Havlem. Klaus NIKDY nebyl statečný

3 0
možnosti
PSJDČ

pouze svazák je dobrý člověk

2. 10. 2012 20:08
Uý dlouho jsem se tak nepobavil

Hned po přečtení jsem si představil dva možné scénaře příběhu, kdyby na místě Václva Klause byl statečný Václav Havel:

1. Počkal by, až maskáčový paňáček vystřílí všechny kuličky a zeptal by se ho, z jakéže je strany. maskáček by vyjevil, že komunista, Václav Havel by se šťastně rozesmál a pozval by ho i ochranku společně do hospody. Statečný Václav Havel měl totiž mezi těmi čestnými a statečnými komunisty kamarádů více než dost.

2. Po dostřílení maskáčka by si Havel sáhl do ponožky pro kolt (nosil krátké dlouhé kalhoty, takže rychlý přístup zaručen) a střelil by bez jakékoliv otázky maskáčka přesně do čela a a lehkým fukem vychladil hlaveň. Pousmál by se a řekl by: v určitých chvílích musí humanismus stranou.

Také je jasné, že Havel měl do Kremlu hodně daleko: nepotrestání komunistů bylo podmínkou jistého Gorbačova, který, div se světe, sídlil v Kremlu! Také, stejně jako Havel, je členem Římského klubu.

Pane Jochu, tato Vaše rána stejná jako poradenství u tvrďáka Nečase. Vedle.

5 0
možnosti
A

AnalyzaNow

2. 10. 2012 20:14
???

Am I missing something or what?

1 0
možnosti
DP

Daniel P.

2. 10. 2012 20:07
s hlavní myšlenkou článku souhlasím

...ale ten zcela nesourodý odstavec na téma Casino Royale je projevem psychopata - radovat se z utrpení kohokoli, byť by to byl nepřítel, je zavrženíhodná ubohost.

Krom toho si myslím, že bych dokázal najít mnoho lepších příkladů konzervatismu, než je Bond, James Bond. Prapodivné životní vzory, pane Jochu, což?

9 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky