Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stalo se něco co je neomluvitelné !Nebo jsme se vrátili před rok 1948?Současní komunisté si mohou říkat co chtějí .Vymlouvat se že máme volby je podivné.[>-]EU

2 0
možnosti

Nejlepší by bylo, kdyby kardinál zachoval chladnou hlavu a sdělil do éteru, že o tom se už budou bavit právníci.

0 0
možnosti

Kdyby se soudil, to by bylo nenávistného kvikotu až hanba povídat.

0 0
možnosti
Foto

Když ČRo tak důsledně dodržuje pravidla, neměl by především informovat o Zemanovo spanilé jízdě, při které na náklady prezidentské kanceláře dělá předvolební kampaň SPOZ.

3 0
možnosti
Foto

Jde o profesionální deformaci. Faráři a kardinálové si myslí, že rádio je kostel a mohou si tam žvanit co chtějí. Pak jsou překvapeni a rozčilují se, jako kyby ministrant vykopl šňůru z reprobedny. Přitom to není ministrant ale redaktorka rádia, která musí dodržovat předvolební pravidla.

2 12
možnosti
Foto

A může mi tu někdo prozradit, jakým způsobem nedodržoval předvolební pravidla zmínkou o srpu a kladivu?

7 0
možnosti
Foto

Byl přerušen a pak odstaven pan Duka proto, že je kardinálem ... anebo prostě by moderátorka pořadu vypnula a odstavila každého, kdo by se podle podle ní a nonverbální domluvy s režií ...pohyboval na tenkém ledě?:)

Já si myslím, že by se to týkalo každého ... a reakce pana kardinála mi připadala neadekvátní :) Na druhou stranu bych se na tu neadekvátní reakci díval stejně, jak jsem se díval na prohlášení pana Váni po konci Velké Pardubické ... prostě se stalo :)

1 1
možnosti

Já bych v tom taky neviděl zlý úmysl moderátorky. Podle mě by se tak zachovala ke každému. Duka nemusel vypěnit, je to samozřejmě ale taky jen člověk. Každopádně ze strany moderátorky to považuju za chybu, protože Dukovo prohlášení opravdu nemohlo porušit předvolební kodex českého rozhlasu.

4 0
možnosti

Ono církvi nestačí, že dostala v restituci i to co jí nikdy nepatřilo a nikdy neměla dostat. Oni už chtějí u půlku Hradu. Ani Hitler nemá na svědomí tolik životů jako církev! Obyčejní lidé mlčí i když za války a za komunismu přišli o víc příbuzných. Jen pan Duka je vyslanec boží, on může. Jen mi nějak nejde dohromady, že sluha boží ze svých úst vypouští plameny pekelné.

5 14
možnosti

No ty vole. Ještě jste tam mohl zakomponovat Stalina, to je teď trendy.Rv

9 0
možnosti
Foto

Pan kardinál Duka není žádný nadčlověk - je jen sluha boží. Proto by měl vypnutí mikrofonu přijmout s pokorou, jako každý běžný člověk, a neprudit, Jochu Rv

5 9
možnosti

Nic ve zlém , ale církev za dobu své činnosti pro své ovečky má na svých rukách víc krve než komunisti  za dobu svého vládnutí. Komunisty nemusím , ale to jak se církev klepe o prý své majetky je celkem hnus. Ani pravdu se nedozvíte , jak vlastně k těmto majetkům cirkev přišla. Ono je mi jasné , že církvi velmi chybí  moc , kterou vládla v  minulosti.[>-]

7 16
možnosti

1.to není vůbec k věci, 2. jste napsal kravinu, 3. ta kravina není ani nijak originální:-P

10 2
možnosti
Foto

pane Jochu, vůbec vás nemám rád, ale dnes máte ode mne R^

4 1
možnosti

Přesně tak. Vždyť pan kardinál přece narážel na již "neexistující politickou stranu", současná KSČM  je přece již zcela jiná!!!;-D;-D;-D;-D;-D

14 1
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky