Diskuse

Zeman a islám

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zeman působil ve straně, která otevřeně říká, že jsou si všichni rovni, a že rozdíly vlastně ani dělat nelze. Je to spíš pokrytec.

0 0
možnosti
Foto

Ano, Zeman má v tomto nepochybně pravdu. Jenže bych očekával, že k provokativním výrokům přidá také nějakou iniciativu, kdy se bude snažit toto téma nastolit v orgánech EU, aby se konečně začalo něco se současným neblahým stavem dít, když už je tím prezidentem. Ale obávám se, že v jeho případě zůstane pouze u těch řečí.

0 0
možnosti

Já bych to zkrátil, poslal bych ho pr... a řekl bych mu že si prezident státu může říkat co chce bez toho aby se musel zodpovídat nějakým machometánům. I kdyby Zeman prohlásil že by všechny muslimy postřílel, tak jim nezbyde nic jiného než skřípat zubama a nenadělají s tím absolutně nic.

5 0
možnosti

J92a26k52u36b 53C12h35o73d

17. 7. 2014 23:32

Vůči islámu neexistuje politická korektnost nebo diplomatická ohleduplnost. Islám není korektní a už vůbec ne ohleduplný. Nemá cenu se k mohamedánům tak chovat.

10 0
možnosti

Kdyby náš velvyslanec tohle co tu píšete řekl v SA, tak by ho tam popravili ;-D

4 0
možnosti

Zemana jsem nevolil, ale v tomhle za mě promluvil můj prezident! R^

9 0
možnosti

Patřím k příznivcům současného prezidenta a uznávám, že v tomto má pravdu.

4 0
možnosti

Máte tam jednu chybičku ve větě "kázání pokrytců ze saudského politického establishmentu, kteří omlouvají, chrání a tolerují vrahy z řad radikálních vahhábistických fanatiků." chybí slovíčko "a financují". NATO a USA při boji s mezinárodním terorismem operuje lehce ve špatných oblastech.

4 0
možnosti